Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gregory verbetert BioSync ATS-ophangsysteem voor Miwok en Maya-rugzak

Gregory verbetert BioSync ATS-ophangsysteem voor Miwok en Maya-rugzakNa het bekroonde succes van de update van de Baltoro en Deva-nightpacks in 2014 past Gregory deze innovatieve technieken ook toe op de rest van zijn productlijn. Het BioSync ATS-ophangsysteem van zowel de Miwok- als de Maya-rugzak is enorm verbeterd, zodat ze nu nóg comfortabeler zijn.

"Op dit moment heeft Gregory veel positieve energie in de markt en hebben we onze productontwikkeling voor volgend seizoen geïntensiveerd om er zeker van te zijn dat we de vaart erin houden", zegt John Sears, directeur Productontwikkeling bij Gregory. "De Miwok en Maya waren al kwalitatieve rugzakken, en het verbeterde ophangsysteem maakt ze nu alleen maar nog beter."

Gregory's Miwok en Maya – de populaire Active Trail-packs – behouden hun belangrijkste features, waaronder de helmdrager, trekkoorden en de brede heupband met dichtritsbare vakken. Daarnaast heeft het BioSync ATS-ophangsysteem een upgrade gehad. BioSync combineert de flexibele baleinen met een buigzaam frame, waardoor de natuurlijke bewegingen van het lichaam worden nagebootst en aangevuld, voor meer comfort en behoud van de positie van de rugzak op de rug.

De Miwok - voor mannen - is er in vier maten: 6, 12, 18 en 24 liter. En de Maya - voor vrouwen - ook: 5, 10, 16 en 22 liter.

Voor meer informatie: https://www.gregorypacks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Gregory:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.