Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

TruArc 20, nieuw multifunctioneel kompas van Brunton

TruArc 20, nieuw multifunctioneel kompas van BruntonZoek je een multifunctioneel kompas om ook in 2016 de juiste koers te bepalen? Kies dan voor TruArc 20, het nieuwe spiegelkompas van Brunton. Dit compacte instrument is voorzien van het TruArc Global Needle systeem, hellingmeter, waterpas, geïntegreerde declinatiecompensatie, vergrootglas en beschermende behuizing. Kortom een zeer compleet kompas.

Brunton TruArc 20 is een wereldkompas en kan zowel op het noordelijk als zuidelijk halfrond gebruikt worden. De speciaal gemagnetiseerde TruArc Global Needle is bevestigd in een met vloeistof gevulde kompasroos waardoor de naald geheel vrij draait. Met de geïntegreerde declinatiecompensatie corrigeert het kompas zelf het magnetische noorden met het noorden op de kaart.

Nauwkeurig
Brunton TruArc 20 is uitgerust met een spiegel die het mogelijk maakt de omgeving en het kompas tegelijkertijd in beeld te hebben. De verticale lijn in het midden van het spiegeltje kan visueel doorgetrokken worden tot aan de horizon om de juiste richting nog nauwkeuriger te kunnen bepalen. Dankzij de glow in the dark kan dat ook ‘s nachts. De liniaal is ideaal voor kaartnavigatie. De hellingmeter gebruik je voor het schatten van de hoogte van bomen, het peilen van lawinegevaar en om nog exacter de juiste richting te bepalen. Het kompas wordt geleverd met beschermhoes en kaarthoekmeters.

Informatie
Het Brunton TruArc 20 kompas is verkrijgbaar bij de outdoor specialist. Winkeladviesprijs EURO 69,95. Afmeting: 10,4 x 6,3 x 2,5 cm. Gewicht: 102 gram.

Voor meer informatie: https://www.bruntoneurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brunton:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.