Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Echo Pocket Scopes, monoculairs van Brunton

Nieuwe Echo Pocket Scopes, monoculairs van BruntonDe nieuwe Echo Pockets Scopes van Brunton bieden zelfs onder de slechtste weersomstandigheden een helder en scherp beeld. Ze zijn de meest compacte monokijkers in hun klasse, een klasse die wordt gegarandeert door de jarenlange ervaring van outdoorspecialist Brunton. De Echo Pocket Scopes zijn compact, voorzien van een robuuste shell en beschikken over eerste klas multi-coated prismatisch glas die maar liefst 7 keer vergroot.

De Echo Pocket Scopes zijn dankzij de vier verschillende kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn ook nog eens een opvallende verschijning. Deze ‘halve verrekijkers’ bieden ondanks hun compacte vormgeving en lichte gewicht een bijzondere prestatie. Een gewicht van slechts 50 gram en een diameter van het objectief van 18 millimeter spreken voor zich: deze monokijkers zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de oogdiepte van 12 millimeter en de uittredepupil van 2,6 millimeter zorgen ervoor dat de kijker al op 33 centimeter kan focussen, maar tegelijkertijd een 60 meter breed gezichtsveld bieden op 1000 meter afstand dankzij de 7-voudige vergroting.

Het geheim van de scherpte en helderheid van het beeld zit hem in de hoge kwaliteit van het gebruikte glas: multi-coated BaK-4 prismatisch glas. De veelzijdigheid van de kijker wordt vergroot door de bijgeleverde polsband en beschermende opberghoes met riemlus voor gemakkelijk vervoer tijdens het wandelen.

Voor meer informatie: https://www.bruntoneurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brunton:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.