Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met de nieuwe Bynolyt Sparrow II HD verrekijker otntdek je de finesses van de natuur

Met de nieuwe Bynolyt Sparrow II HD verrekijker otntdek je de finesses van de natuur Met de nieuwe Bynolyt Sparrow II HD van Bynolyt ontdek je buiten steeds weer wat nieuws. Zoals een blauwborst die je in het vroege voorjaar volop hoort fluiten, maar nauwelijks kunt zien. Tenzij je een verrekijker hebt waarmee je haarscherp details, kleur en contouren kunt waarnemen. Ga daarom eens op pad met een Sparrow II HD en verbaas je over de finesses van de natuur.

De Bynolyt Sparrow II HD is de opvolger van de alom bekende Sparrow verrekijker. De nieuwe versie is volledig gemoderniseerd. De lenzen zijn voorzien van nieuwe multicoatings. De prisma's hebben een diƫlektrische coating en een fase-coating waardoor de verrekijker enorm goed presteert qua contrast en lichttransmissie. De Sparrow II is een HD (high definition) verrekijker pur sang.

De compacte optiek in de robuuste, ergonomische behuizing zorgt voor haarscherpe contouren en een ongekende kleurechtheid. Met een eye-relief van respectievelijk 18mm en 17mm voor de 8x en 10x modellen overzie je gemakkelijk het gehele beeld. De brede inkijk van het oculair draagt ook bij aan een rustig en comfortabel beeld. Een soepele scherpstelknop maakt de kijker prettig in gebruik en daarnaast weegt hij slechts 617 gram.

Vier uitvoeringen
De Sparrow II is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: 8x33, 10x33, 8x42 en 10x42. De 8x33 en 10x33 zijn lekker compact en gemakkelijk mee te nemen tijdens een fiets- of wandeltocht. Met een lensdiameter van 33 mm kun je tot in de vroege schemer nog prima waarnemen. De 8x42 en 10x42 zijn echte alleskunners waarmee je van vroeg tot laat een zeer helder en natuurgetrouw beeld hebt. Ideaal om de edelhertenbronst of vogeltrek te observeren.

De Bynolyt Sparrow II heeft een mooie balans, mede vanwege de korte brug. De rubberen bekleding geeft een goede grip. Een regenbui is geen probleem: de verrekijker is gas-gevuld en waterdicht.

Informatie
De Bynolyt Sparrow II HD is verkrijgbaar bij fotowinkel en outdoorspecialist. De kijker wordt geleverd inclusief opbergtas, draagriem en tien jaar garantie. Consumentenadviesprijs 8x33: EURO 219,00, 10x33: EURO 229,00, 8x42: EURO 259,00 en 10x42: EURO 269,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bynolyt:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.