Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ricoh Imaging vernieuwt PENTAX Sport Optics-lijn

Ricoh Imaging vernieuwt PENTAX Sport Optics-lijnRICOH IMAGING COMPANY, LTD komt met een compleet nieuwe lijn van zijn PENTAX Sport Optics-producten. PENTAX zoekt met zijn verrekijkers al meer dan 75 jaar de grenzen van optische technologie op. Zo hoeven wereldreizigers, wildlife-avonturiers, vogelaars en sterrenkijkers nooit meer een moment te missen - en dat met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Ricoh Imaging introduceert 34 nieuwe, hoogwaardige PENTAX-verrekijkers, elk met nieuwe features en coatingtechnologie voor nog betere prestaties. Voor een duidelijk overzicht van de productlijn heeft Ricoh Imaging de nieuwe PENTAX-verrekijkers verdeeld in vier categorieën.

Z-serie – Deze serie is het vlaggenschip van de gehele lijn, met premium kwaliteit en helderheid tegen een betaalbare prijs. De Z-seriemodellen zijn voorzien van de nieuwe full multi-coating en een nieuwe enhanced light transmission-coating. Een waterafstotende, beschermende coating maakt deze serie heel geschikt voor buitengebruik.

S-serie – In deze serie vind je zowel dakkantprisma- als porroprismamodellen met objectieflenzen groter dan 40 mm. De nieuw ontwikkelde coatings zijn toegepast op de dakkantprismamodellen. De hoogwaardige porroprismamodellen in deze serie hebben daarnaast een beschermende coating. Daarmee heb je ook onder de zwaarste buitenomstandigheden een contrastrijk, helder beeld.

A-serie – Deze serie bevat ook dakkantprisma- en porroprismamodellen, maar die hebben objectieflenzen kleiner dan 40 mm. Ze bieden uitstekende beeldkwaliteit dankzij dezelfde geavanceerde coatings. De A-serie wordt hiermee beschouwd als het compacte, draagbare, duurzame en kleinere broertje van de S-seriemodellen. Dat betekent: handzaam, maar zonder compromissen aan optische prestaties.

U-serie – Deze compacte modellen met omgekeerde porroprismaconstructie hebben een duurzaam twee-assig ontwerp op een eendelige body. De IPD-schaal (Interpupillary Distance) en de full multi-coating zorgen voor betere lichttransmissie. Asferische lensonderdelen bieden je uitstekende scherpte. Deze modellen zijn de perfecte metgezel voor de meest uiteenlopende doeleinden.

Bij elke verrekijker in de nieuwe productlijn is de optische precisie geoptimaliseerd.

Voor meer informatie: https://www.pentax.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.