Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Snel op te zetten familietenten van Easy Camp

Snel op te zetten familietenten van Easy CampModerne kampeerders willen tenten snel en eenvoudig kunnen opzetten en de Scandinavische kampeerexpert, Easy Camp, weet precies hoe aan die behoefte kan worden voldaan. Het merk heeft de nieuwe INSTANT-reeks geïntroduceerd met drie tenten die snel kunnen worden opgezet en geschikt zijn voor vier tot vijf personen en een Pavillion voor beschutting buiten de tent.

Het geheim achter het snel en makkelijk opzetten zit hem in het nieuwe, ingenieuze stokontwerp. De handige, stabiele Instant-reeks heeft stevige telescopische stokken van staal met een knop om de stok uit te klappen. Hierdoor kunnen tenten ook net zo eenvoudig weer worden afgebroken. De afgedekte scharnieren worden onder aan het tentmateriaal en aan de zijkant vastgemaakt terwijl het clip-on-systeem en de dubbele tentbevestigingspunten de last verspreiden. Ze houden de tent ook stevig bevestigd aan het frame. Het opzetten wordt zo nog eenvoudiger omdat de hele structuur wordt ondersteund.

De reeks bestaat uit de tunneltenten de Richmond 400, de Richmond 500 en de Oak Grove 500 en de Pavilion. Alle producten zijn gemaakt met PU-gecoat polyester met een uitstekende hydrostatische zuil van 3000 mm. Het hoogwaardige Thermo Roof dat kan worden vastgeklikt, biedt extra bescherming tegen het weer en zorgt ervoor dat iedereen jaloers zal worden. Het dak beschermt ook het ingeritste ventilatiepaneel van gaas in het dak van elke tent. De rits kan van binnen in de tent worden geopend en gesloten. Dankzij dit paneel, de grote vensters, ingangen van gaas en grote ventilatieopeningen blijft het in uw tent heerlijk licht en fris, wat het weer ook is. Uw gevoel van welzijn wordt nog verder verbeterd doordat u overal in de tent kunt staan. Het ingenaaide grondzeil biedt extra bescherming tegen tocht, water en insecten.

De Richmond 400 is geschikt voor maximaal vier personen in één slaapgedeelte aan de achterkant, terwijl de Richmond 500 en de Oak Grove 500 geschikt zijn voor maximaal vijf personen in een binnentent die in twee slaapgedeeltes kan worden opgedeeld met behulp van een afrolbaar gordijn. De Oak Grove 500 heeft een grote vooringang en twee zij-ingangen die allemaal kunnen worden geopend op een warme dag zodat de kampeerder zich nog meer één voelt met de natuur.

De Pavilion maakt de reeks volledig af. Hiermee kunt u vrijstaande beschutting toevoegen die snel kan worden opgezet op de camping, in de tuin of bij een evenement met behulp van het nieuwe Instant-frame. Het optionele Pavilion Side Walls-pakket bevat een voorkant en zijkant voor beschutting vanuit twee hoeken. Voeg nog een pakket toe om alle kanten af te dekken voor volledige beschutting tegen weersinvloeden en nieuwsgierige voorbijgangers.

Adviesverkoopprijzen: Richmond 400 EURO 419,95; Richmond 500 EURO 499,95; Oak Grove 500 EURO 549,95; Pavilion EURO 219,95; Pavilion Zijkanten (Set van 2 Stuks) EURO 44,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.easycamp.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Easy Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.