Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus introduceert de CampFire Stainless Steel Pannenset

Primus introduceert de CampFire Stainless Steel PannensetKoken in de buitenlucht is hot en trendy. Deze nieuwe pannenset van Primus is er speciaal voor ontwikkeld. Je kunt er heerlijk mee kokkerellen, terwijl je de kruiden vers uit de natuur plukt. De pannen van Campfire zijn zo sterk dat ze op een open vuur - daar waar toegestaan - kunnen worden gebruikt. Dankzij de slimme, inklapbare handvaten is de set compact mee te nemen. In de bijgeleverde opberghoes stap je er als outdoor-kok zo de wijde wereld mee in.

De robuuste pannen zijn gemaakt van 18/8 roestvrijstaal en gaan jaren mee. De drie- en vijfliter pot hebben elk een hengsel om de pan boven het vuur te hangen. De deksels van de Campfire set doen tevens dienst als vergiet. De koekenpannen hebben een bodem met een aluminium kern voor gelijkmatige hitteverdeling.

Informatie
De Primus Campfire Stainless Steel Set is verkrijgbaar in een grote of een kleinere set. De grote set bestaat uit een koekenpan (diameter 25 cm) en pannen van 1,8 l en 3,0 l. Advieswinkelprijs EURO 89,95. De kleine set bestaat uit een koekenpan (diameter 21 cm) en pannen van 1,0 l en 1,8 l. Advieswinkelprijs EURO 54,95. De pannen zijn ook los verkrijgbaar. Er is ook een Campfire pan van 5.0 l voor grotere groepen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.