Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Contigo Metra Transit, bijzonder robuuste outdoor-fles voor de wijde wereld

Contigo Metra Transit, bijzonder robuuste outdoor-fles voor de wijde wereldContigo Metra Transit is de nieuwe thermische drinkbeker voor outdoor-liefhebbers. Het design is modern, robuust en vernuftig. Openen, drinken, sluiten, ergonomie, isolatie: de beker heeft voor elk detail een slimme oplossing. De krasvrije poedercoating op de buitenwand zorgt ervoor dat de outdoor-fles tegen een flinke stoot kan. Kortom, Metra Transit is een drinkbeker die je meeneemt naar alle uithoeken van de wereld.

Het lid is uitgerust met een nieuwe feature. Door deze te draaien dek je het drinkreservoir af zodat deze schoon blijft, tegelijk vergrendel je de AUTOSEAL®-knop, zodat deze niet per ongeluk ingedrukt kan worden. Handig als je de koffiebeker in een rugzak meeneemt op trektochten of in een sporttas naar de club.

Vijf uur warm of twaalf uur gekoeld
Het AUTOSEAL-systeem zorgt ervoor dat je niet morst en dat de beker niet lekt. Je opent de drinktuit met één vinger: zachtjes duwen om te drinken, loslaten om te sluiten. De beker is voorzien van een speciale vacuëm isolatietechniek met dubbele RVS-wand. Koffie of thee blijft vijf uur warm, koude dranken blijven tot twaalf uur gekoeld. Het deksel kan eenvoudig gereinigd worden door het open te draaien.

Informatie
Contigo Metra Transit is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de kleuren Stainless Steel en Mat zwart. Inhoud 470 ml. Advieswinkelprijs EURO 34,95.

Voor meer informatie: https://www.mycontigo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Contigo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.