Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Slimme verlichting zonder batterijen van Rubytec

Slimme verlichting zonder batterijen van RubytecHet Nederlandse merk Rubytec heeft het assortiment inmiddels uitgebreid met drie verschillende, slimme lampen: Bulb, Kao Clip en Tetra USB Flashlight. Geen van deze handige lampjes heeft een batterij nodig en zijn bijzonder praktisch voor op de camping of onderweg.

Rubytec Bulb: zaklamp, hanglamp en schemerlamp in één
Rubytec introduceert de Bulb, een USB-oplaadbare lamp ter grootte van een tennisbal. Ideaal voor kampeerders: de Bulb is te gebruiken als zaklamp, maar ook als sfeerlichtje op de campingtafel. Dankzij de lus hang je hem eenvoudig op in de tent en creëer je een comfortabele leeslamp. De ledlamp heeft drie lichtsterktes die je instelt naar behoefte. Je laadt hem op met een USB-kabel.

De Bulb is licht van gewicht, compact en geeft op de hoogste stand 100 Lumen licht. De brandduur is vier tot veertien uur, er komt geen batterij aan te pas. Kortom, de Bulb is een multifunctionele, energiezuinige lamp waar je veel plezier van hebt op de camping of op het terras.

De Rubytec Bulb is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren blauw, groen, rood en zwart. Consumentenadviesprijs EURO 19,95.

Rubytec Kao Clip met zonnepaneel en draaihendel
Vanwege de gebruikszekerheid vertrouwen steeds meer hulpdiensten op de Kao Clip als noodverlichting. Met deze sleutelhangerzaklamp zit je namelijk nooit zonder licht. Het zaklampje wordt opgeladen dankzij een klein zonnepaneel. Mocht het zonlicht een tijdje uit beeld zijn dan kan het ook worden opgeladen door te zwengelen aan het hendeltje aan de zijkant.

Het lichtgewicht minizaklampje met twee LED's heeft geen batterijen nodig. Met de handige clip haak je hem overal aan vast: riemlus, rugzak of sleutelbos. De Kao Clip is verkrijgbaar in blauw, zwart en groen.

De Rubytec Kao Clip is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs EURO 7,95.

Rubytec Tetra USB Flashlight
De Rubytec Tetra USB Flashlight heeft een slimme vormgeving. Met de bevestigingslus maak je het lampje namelijk overal eenvoudig aan vast. Bijvoorbeeld aan je fietsstuur, rugzak of tentstok. En dat is erg handig. Het lampje van flexibel siliconenmateriaal laad je snel op via USB.

De USB-stekker is veilig opgeborgen in het lampje. De Tetra beschikt over 3-lichtstanden: constant wit licht, constant rood licht en rood knipperlicht. Een volle batterij gaat ongeveer zestig minuten mee.

De Rubytec Tetra is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren blauw en groen. Lichtsterkte: 15 Lumen, gewicht: 15 gram. Consumentenadviesprijs EURO 6,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.