Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mountain Equipment Helium Jacket

Mountain Equipment Helium JacketHet nieuwe Helium Jacket van Mountain Equipment maakt gebruik van een slimme constructie en Pertex Quantum om op een laag gewicht van rond de 450 gram te blijven.

Met 90/10, 600 fillpower dons en door gebruik te maken van het superlichte Pertex Quantum in zowel shell als liner is het Mountain Eqipment gelukt om een zeer warm donsjack te maken van rond de 450 gram. Met een vulgewicht van rond de 215 gram aan dons en het op een slimme manier stikken van de stof blijft de warmte goed bewaard in het jack.

Handig is ook de stuff-sack die in de jas is verwerkt. Op die manier kan het jack klein worden opgeborgen zonder dat je bang hoeft te zijn je stuff-sack kwijt te raken. En een dubbele liner voor de rits voorkomt warmteverlies via die weg.

Het Helium Jacket heeft een advies verkoopprijs van 169,90 Euro, maar er is ook een vest-versie beschikbaar voor slechts 119,90 Euro. Deze laatste is ook direct nog een stuk lichter en weegt slechts 310 gram.

Voor meer informatie: https://www.mountain-equipment.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mountain Equipment:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.