Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'teryx Rush LT Pants combineert waterdichtheid met maximale bewegingsvrijheid

Arc'teryx Rush LT Pants combineert waterdichtheid met maximale bewegingsvrijheidNieuw in het assortiment van Arc'teryx is de Rush LT Pants, een zeer complete wintersportbroek met bretels en een grote verscheidenheid aan zakken en features. De broek is gemaakt met GORE® C-KNIT wat volledige waterdichtheid combineert met een superieure zachtheid en groot ademend vermogen.

Bescherming en bewegingsvrijheid
Dankzij het gebruik van onder andere een sneeuwvanger, extra verstevigd materiaal op de onderbenen (N150p 3L GORE TEX®) en natuurlijk de TouringCuff™ voor het gemakkelijk aan en uit kunnen trekken van de skischoenen weet de Rush LT Pants bescherming tegen het weer te combineren met een hoge mate van bewegingsvrijheid. Om dit te vergroten is de broek voorzien van ventilatiemogelijkheden aan de zijkanten ter vergroting van het ademend vermogen en het voorgevormde e3D patroon dat zorgt dat de broek perfect meevormt met de bewegingen van de benen tijdens een snelle afdaling. Passieve bescherming in de vorm van een ingebouwde Recco® reflector spreekt voor zich.

Verscheidenheid aan zakken
De Arc'teryx Rush LT Pants is voorzien van een ruime verscheidenheid aan zakken. Zo zit er op het rechterdijbeen een met rits af te sluiten zak welke is voorzien van een sleutelkoord. Op de bib zelf zit een soortgelijke zak, ook voorzien van een sleutelkoord. Een extra grote zak met flapsluiting op de rechterzijde biedt ruimte voor bijvoorbeeld kaart of wat energierepen.

Adviesverkoopprijs: EURO 500,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.