Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Superlichte Arc'teryx Konseal FL approachschoen is klaar voor elke verticale uitdaging

Superlichte Arc'teryx  Konseal FL approachschoen is klaar voor elke verticale uitdagingDe Konseal FL (Feather Light) van Arc'teryx is een lichtgewicht approachschoen voor snelle, lichtgewicht approaches waarbij performance en een goede grip op de ondergrond van groot belang zijn.

De schoenen beschikken over een nauwsluitende pasvorm en het minimalistische design van de schoenen zorgen ervoor dat er geen gram te veel mee gaat. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat kleine steentjes en gravel in de schoenen kunnen komen bij het klauteren over een puinhelling op weg naar een topbeklimming.

Aan de onderkant zorgt een veelzijdige VibramĀ® Megagrip zool voor een stevige en veilige grip op de meest uiteenlopende soorten ondergrond, terwijl een stevig TPU-chassis onder de middenvoet in combinatie met opstaande randen rondom de middenzool zorgen voor extra stabiliteit.

De Konseal FL approach schoenen van Arc'teryx zijn bedoeld voor klimmers die altijd en overal het juiste schoeisel bij zich willen hebben om een uitdaging aan te gaan. De moderne en minimalistische look is in lijn met de no-nonsense approach waar ze voor staan. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, in de maten 40 t/m 48.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.