Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Olight HS2 hoofdlamp is speciaal voor trailrunners en hardlopers ontwikkeld

Olight HS2 hoofdlamp is speciaal voor trailrunners en hardlopers ontwikkeldTrailrunners kennen het probleem: een goede hoofdlamp, licht van gewicht, stabiel op het hoofd en met brede straal is lastig te vinden. De Olight HS2 biedt echter precies dat, plus nog veel meer. De Olight HS2 is namelijk speciaal voor (trail) running ontwikkeld en is oplaadbaar, licht en compact.

De efficiƫnte Cree LED's geven een gecombineerde, gerichte of breedstralende lichtbundel van 50 tot 400 lumen. Daarmee bepaal je helemaal zelf hoeveel licht en in wat voor lichtbundel je de lamp wilt laten schijnen. Zo is de breedstralende lichtbundel prettig voor wandelaars, terwijl de gerichte lichtbundel een must-have is voor running.

De makkelijk werkende bediening kan links of rechts op de slaap geplaatst worden. Bij het inschakelen heeft de HS2 een fade in functie; hij bouwt de lichtsterkte langzaam op en in 2 seconden gaat hij automatisch naar de maximale output. Dit maakt gewenning voor de ogen een stuk rustiger.

Verder kan de lamp geheel van de hoofdband worden losgekoppeld en bijvoorbeeld op een rugzak, helm, fiets of jas worden bevestigd. Met de bijgesloten oplaadkabel kan hij eventueel rechtstreeks op een powerbank worden aangesloten. De vier kleine LED's op de accu geven aan hoe vol de accu is en onder de 10% geeft de lamp zelfs een piepsignaal dat de batterij bijna leeg is.

De Olight HS2 heeft een bereik van maar liefst 85 meter en kent 4 verschillende standen: 400 Lumen; 2h12min brandtijd, 200 Lumen; 4h30min brandtijd, 100 Lumen; 9h brandtijd en 50 Lumen; 18h brandtijd. De lamp weegt slechts 115 gram en de batterij is van het type LiPo 2000 mAh. Hij wordt geleverd inclusief stevig, maar ook lichtgewicht en compacte opbergcase.

De adviesverkoopprijs van de Olight HS2 bedraagt EURO 74,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.olightworld.net/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Olight:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.