Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Olight Baton Pro, de handzame, krachtige zaklamp voor in je handtas, broekzak of aan je riem

Olight Baton Pro, de handzame, krachtige zaklamp voor in je handtas, broekzak of aan je riemWandelen in het donker, de hond uitlaten, kamperen of in noodgevallen: zorg dat je altijd een goede lichtbron bij je hebt. De nieuwe Olight Baton Pro is de ideale zaklamp die je pad flink verlicht als je daar behoefte aan hebt. Bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. Met 2000 lumen en een bereik tot 132 meter geeft deze krachtpatser een zee van licht.

Met een lengte van 11 cm lengte is de Baton Pro erg compact en past hij met gemak in je handtas of broekzak. Met de riemclip kun je de zaklamp ook aan je riem of rugzak bevestigen. Hij heeft 5 standen, variërend van 5 tot 2000 lumen en een bijbehorende batterijduur van respectievelijk 9 dagen tot een uur in de allerhoogste stand. Dankzij de innovatieve lens geeft de zaklamp een mooie egale lichtbundel.

Opladen gaat kinderlijk eenvoudig
Je laadt de Baton Pro op met een magnetische lader die je achterop de lamp plaatst. Kinderlijk eenvoudig. Een led-indicator in de schakelaar geeft het batterijniveau aan. Omdat de achterkant is voorzien van een magneet, kun je de zaklamp eenvoudig op elk stuk metaal plaatsen. De behuizing is van geanodiseerd aluminium dat beschermt tegen krassen of stoten. De innovatieve textuur geeft een uitstekende grip. De zaklamp wordt geleverd met batterij, oplaadkabel en hoesje.

Informatie
De Olight Baton Pro is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops in de kleuren zwart, blauw, desert of titanium. Consumentenadviesprijs vanaf EURO 114,95. Vijf jaar garantie.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.olightworld.net/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Olight:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.