Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Muggenvrij kamperen met de Rubytec Buzz!

Muggenvrij kamperen met de Rubytec Buzz!Even lekker bij het licht van je lampje naast de tent je routegids nog even doorlezen of gewoon een boek lezen. Lijkt leuk, maar wordt vaak verstoord door vervelende muggen. Niet als jouw leeslamp een Rubytec Buzz! is. Deze rekent namelijk definitief af met het vervelende buzzen van muggen.

Leeslamp met ingebouwde muggenvanger
De Rubytec Buzz! is een compact leeslampje dat je gemakkelijk in de nok van je tent, aan de scheerlijn of waslijn hangt of gewoon op tafel zet. Het bolletje licht kan in 3 verschillende standen branden, van behoorlijk fel tot prettig niet storend. En dat niet storend neemt de Buzz! heel letterlijk op, want boven het lichtbolletje is een heuse muggenvanger geplaatst. Blauw UV-licht dat muggen aantrekkelijker vinden dan jouw warme bloed. Met dit verschil dat het licht is voorzien van een fijnmazig metalen mesh waar stroom op staat en zo de mug bij contact direct doodt.

20 uur brandtijd met volle lading
Zoals gezegd kent de Rubytec Buzz! 3 verschillende standen waartussen je eenvoudig kunt wisselen door opniew op de aan/uit-knop te drukken. Hou je de knop ingedrukt, dan schakelt de lamp uit. Op een volle lading brandt de Buzz! in de minst felle stand maar liefst 20 uur. Daarna sluit je hem gewoon weer even aan op de oplader, want batterijen heeft deze slimme lamp niet: dezelfde USB-oplader die je voor je smartphone gebruikt kun je ook gebruiken om je Buzz! mee op te laden.

Inclusief Micro USB-kabel
De Buzz! wordt geleverd inclusief een hele stevige USB-kabel. Deze is namelijk ook geschikt voor smartphones die de bekende Micro USB-aansluiting hebben. Bovendien is deze oersterke kabel zo ontwikkeld dat hij niet in de war raakt zoals veel gewone USB-kabels.

Twee verschillende kleuren
De Buzz! is er in twee verschillende kleuren: blauw of zwart. Uiteraard is de lamp voorzien van een handige ophanghaak, maar hij staat hij zeer stabiel op elke willekeurige vlakke ondergrond. De leeslamp is onafhankelijk van de muggenvanger te gebruiken en wordt middels een aparte knop in- of uitgeschakeld.

Advies verkoopprijs Rubytec Buzz!: EURO 34,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.