Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tenson genomineerd voor Scandinavian Outdoor Award

Tenson genomineerd voor Scandinavian Outdoor AwardTenson is (als enige kledingmerk) genomineerd voor de Scandinavian Outdoor Award van dit jaar, met haar nieuwe MPC Ultralight 3-layer Katmai set.

De Scandinavian Outdoor Award wordt toegekend door de Scandinavian Outdoor Group, een samenwerkingsverband van scandinavische outdoormerken. De award wordt toegekend aan het product/bedrijf dat de beste productontwikkeling heeft getoond met het oog op ontwerp, techniek, innovatie en milieu.

Van de genomineerde producten worden onder andere de criteria doel en functie, kwaliteit, innovatiegraad en ontwerp bekeken.

Van Tenson is het splinternieuwe multifunctionele, MPC Ultralight 3-layer Katmai set genomineerd.

Daarnaast zijn er nog 5 genomineerden: Icebug met hun DMG BuGrip, Optimus (Terra-pannenset), Primus (Primelite AR hoofdlamp), Norröna (rugzak) en Silva met hun zonnepaneel Solar.

Voor meer informatie: https://www.tenson.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tenson:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.