Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Victorinox SwissTool Spirit

Victorinox SwissTool SpiritVanaf komende week is de SwissTool Spirit van Victorinox beter verkrijgbaar bij de dealers. De multitool werd eind vorig jaar aangekondigd en wordt deze week uitgeleverd aan de Victorinox-dealers in het land.

De Spirit is verkrijgbaar in twee verschillende versie: een versie met 27 functies en een uitgebreidere versie met 38 functies. Bijzonder aan de tool is het feit dat het lemmet van het mes geen punt heeft. Hierdoor is de kans op ongelukken nihil. De laatste driekwart van het lemmet heeft een gegolfde rand die langer scherp blijft en ideaal is om voedsel te snijden, tijdens een picknick of andere buitenactiviteit. Met het eerste kwart- het begin- van het lemmet kan de meeste kracht worden gezet, zodat zelfs hout soepel gesneden kan worden.

Ook professionals, die de SPIRIT tijdens hun werk veelvuldig gebruiken, zullen het ontwerp, de veelzijdigheid en het gebruiksgemak waarderen. Één van de onovertroffen voordelen van de SwissTool is dat de tools één voor één kunnen worden uitgeklapt, door individuele veermechanismen. De gepatenteerde safety lock vergrendelt en ontgrendelt ze bovendien eenvoudig en soepel.

De Spirit heeft onder andere een krachtige combitang, draadknipper, lemmet, schaar, schroevendraaiers, beitel en draadstrippers. Het model met 38 functies heeft optioneel een bithouder met diverse soorten bits, een minischroevendraaier en kurkentrekker.

Adviesverkoopprijs vanaf 99,- EURO.

Voor meer informatie: https://www.victorinox.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.