Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kambukka Elton, de premium waterfles, ontworpen voor een optimale drinkervaring

Kambukka Elton, de premium waterfles, ontworpen voor een optimale drinkervaringDe nieuwe waterfles Elton van Kambukka is opvallend mooi en strak vormgegeven. Living Coral, Caribbean, Watermelon, Pearl Blush: alleen al van de kleuren wordt je helemaal vrolijk. Niet alleen qua looks is de Elton premium. De waterfles is lekvrij, heeft een slim ontwerp en geeft een optimale drinkervaring. Ideaal voor op vakantie, de sportschool, in de auto, op de fiets of thuis.

De universele 3-in-1-dop van de Elton waterfles heeft twee drinkposities. Op 1: even drukken om snel een slok te nemen en op 2: volledig openen om de fles te gebruiken als drinkglas. Op positie 3 sluit je de drinkbeker geheel af. Wat ook slim is: elke deksel van Kambukka past op elke beker, ongeacht het formaat. Zo kun je zelf variëren. Dankzij de handige greep ligt de fles supercomfortabel in de hand en neem je hem overal mee naar toe.

Snapclean® technologie
De waterfles is gemaakt van slijtvast Tritan. Dit BPA-vrije materiaal houdt geen geuren of kleuren vast en kan bovendien tegen een flinke stoot.De fles haal je makkelijk uit elkaar dankzij de Snapclean® technologie en mag gewoon in de vaatwasmachine.

Informatie
De Kambukka Elton waterfles is verkrijgbaar via webshops, sportwinkels en de betere speciaalzaken zoals de Bijenkorf. In drie formaten: 500 ml EURO 18,90, 750 ml EURO 19,90 en 1000 ml EURO 21,90. Elton Insulated 750 ml EURO 37,90.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.kambukka.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Kambukka:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.