Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe 2-in-1 CamelBak MultiBev thermofles wint ISPO Award 2021

Nieuwe 2-in-1 CamelBak MultiBev thermofles wint ISPO Award 2021CamelBak kondigt met trots aan dat de nieuwe thermofles 2-in-1 MultiBev de Ispo Award 2021 in de categorie "Urban Life" heeft gewonnen. MultiBev is een multifunctionele container: een innovatieve fles, gemakkelijk mee te nemen, die de dagelijkse hydratie verandert en de "wegwerp" levensstijl bestrijdt. De 2-in-1 fles en de afneembare beker zijn perfect zowel in de stad als in de natuur. De lekvrije Pak Cap houdt het "Roll and Fold" siliconen deksel netjes uit het zicht tot aan de afneembare beker - om een warm ongerept drankje zonder lekjes onderweg te drinken.

De Pak Cap kan ook kleine benodigdheden zoals een theezakje, vitaminepillen, medicijnen of hapjes opslaan.
MultiBev is een uiterst veelzijdig product: een veilige, hygiënische en duurzame oplossing. Gebruik het 's ochtends voor koffie of thee, overdag voor water, 's avonds voor een koud biertje, of om je baby's melk op de juiste temperatuur te houden. Je zal nooit meer plastic flessen, wegwerpverpakkingen of papieren bekertjes gebruiken!

De beker wordt op de fles geschroefd; hierdoor blijft die beschermd tegen vuil. Een 2-in-1 onderwerp, dat je gemakkelijk mee kan nemen! Dubbelwandig vacuümgeïsoleerd roestvrij staal houdt je drankjes urenlang warm of koud! De gesloten fles houdt dranken 14 uur warm of 20 uur koud, terwijl de beker dranken 3 uur warm en 5 uur koud houdt. Beide hebben een poedercoating, die maakt de MultiBev sterk, duurzaam en vaatwasmachinebestendig. Alle onderdelen zijn vrij van BPA, BPS en BPF.

MultiBev is nu verkrijgbaar in de Europese winkels en op de website van CamelBak, in vier kleuren (Black, White, Moss/Mint, Terracotta Rose/Camellia Pink) en in twee maten: een fles van 650 ml met een gekoppelde reisbeker van 450 ml; of een fles van 500 ml met een gekoppelde reisbeker van 350 ml).

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.