Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-UnderGear winnaar European Ski Award

X-UnderGear winnaar European Ski AwardTijdens de belangrijke internationale sportbeurs ISPO, heeft X-UnderGear in de categorie kleding de European Ski Award gekregen.

De award wordt uitgereikt op basis van de selectiecriteria functionaliteit, kwaliteit, innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design en technische details.

De unieke features van X-UnderGear thermisch ondergoed, zoals de Triangular-Shaped Turtleback, geven een ongeƫvenaarde functionaliteit en comfort en maakte de keuze van de jury eenvoudig.

Tests door diverse media uitgevoerd hebben onafhankelijk van de laboratoriumresultaten en de award de werking van X-UnderGear aangetoond. Zowel de antibacteriƫle werking van de speciale en zeer zachte SkinNODOR vezel, als de optimale pasvorm en warmtehuishouding, worden als zeer positief ervaren en zorgen voor een duidelijk onderscheid ten opzichte van de concurrentie.

"De award toont ons eens te meer de potentie van het product.", aldus Raymond Witvoet directeur van Xray-on. "De komende tijd zullen wij alles in het werk zetten om het product en de kwaliteiten nog bekender te maken bij het Nederlandse publiek en het retailkanaal".

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-UnderGear (ondergoed):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.