Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-UnderGear winnaar test Trek magazine Frankrijk

X-UnderGear winnaar test Trek magazine FrankrijkBij een grote test van het toonaangevende Franse outdoor magazine Trek is X-UnderGear als overtuigende testwinnaar naar voren gekomen.

In het enorm uitgebreide testveld, waarbij 25 sets thermisch ondergoed onder de loep werden genomen, kwam de overgelijkbare afwerking, het comfort en de enorm goede functionaliteit van X-UnderGear als onderscheidend naar voren.

De test roemde tevens het draagcomfort van X-UnderGear. Bij de negatieve eigenschappen werd gemeld dat men hiernaar nog op zoek was.

"Wij zijn uitermate blij met dit resultaat en het gewicht dat een test van een blad als Trek in de schaal legt. ", aldus Raymond Witvoet directeur van Xray-on. "Deze test onderschrijft de reacties die wij van diverse gebruikers in de markt krijgen. Met de hoogwaardige zomercollectie die wij binnenkort zullen presenteren wordt het aanbod bovendien steeds completer."

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-UnderGear (ondergoed):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.