Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Julbo Shield M, de zonnebril voor smallere gezichten

Julbo Shield M, de zonnebril voor smallere gezichtenHet Franse Julbo heeft al haar technische expertise gebruikt om een moderne zonnebril te ontwikkelen, die hoogwaardige bescherming biedt. De SHIELD M, waarbij de M staat voor Medium, is specifiek ontwikkeld voor mensen met een smaller hoofd. Dankzij de afneembare zijkapjes en het feit dat de bril in veel verschillende uitvoeringen is te verkrijgen, verwacht Julbo dat deze nieuwe aanvulling op het assortiment een groot succes zal worden.

Air Flow ventilatie systeem
Als je tijdens het actief buitensporten, zoals bijvoorbeeld klimmen, een zonnebril op hebt om je ogen te beschermen, dan is condens op de lenzen wel het laatste dat je wilt meemaken. Daarom heeft Julbo de SHIELD M uitgerust met haar bekende Air Flow ventilatie systeem. Dankzij dit systeem van strategisch geplaatste openingen kan er een vrij luchtstroom zijn langs de lenzen, waardoor de vorming van condens tegen wordt gegaan. Hierdoor hoef je ook onder de meest extreme omstandigheden niet bang te zijn voor beslagen lenzen tijdens complexe passages in je beklimming.

Vele uitvoeringen
De SHIELD M is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, elk met diens eigen specifieke lenzen. Denk hierbij aan de inmiddels befaamde REACTIV photochromic lenzen, welke zich razendsnel aanpassen aan het licht en zo zorgen voor een optimaal zicht. Ook zijn er verschillende modellen met de nagenoeg onverwoestbare polycarbonate lenzen, waaronder Spectron 3 en Spectron 4. Voor de liefhebbers is er ook een model met ALTI ARC4 mineraalglas. Wat alle kleuren en modellen echter met elkaar gemeen hebben is het feit dat ze specifiek voor smalle hoofden zijn ontwikkeld.

Ook op sterkte
Wil je lenzen op sterkte in je SHIELD M? Ook dat is geen probleem. De Julbo SHIELD M is namelijk RXready, wat zoveel betekent als het feit dat je bij de betere Julbo leverende opticien lenzen kunt laten aanmeten voor je zonnebril en zo geen problemen met zicht hebt tijdens het sporten.

Verkrijgbaarheid
De Julbo SHIELD M is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken en opticiens. De bril wordt standaard geleverd inclusief opberghoes en een silicone koord. Adviesverkoopprijs is afhankelijk van het gekozen model en lenzen, maar varieert van EURO 109,95 tot 199,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.