Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

From Shadow To Glory-serie van Julbo gaat mee naar Beijing

From Shadow To Glory-serie van Julbo gaat mee naar BeijingDe Julbo-serie From Shadow To Glory verenigt in één concept de weg naar succes van de Olympische atleet en visietechnologieën van Julbo om de overgang van donker naar licht te maken. De zwart-witte kleur, asymmetrisch, accentueert op een dynamische manier deze overgang van donker naar licht, het thema van de serie, en biedt een eenvoudige en sterke visuele signatuur.

De Julbo reactiv-lenzen zijn de eerste keuze van atleten en garanderen in alle omstandigheden en op elk uur van de dag een uitstekend zicht. Deze capsulecollectie bestaat uit 3 brillenmodellen, 1 skibril, 1 helm en 1 vizier. Ze zijn voortgekomen uit de Julbo-bestsellers en zorgen ervoor dat de atleten gewapend met de beste producten naar peking vertrekken.

De From Shadow To Glory-serie bestaat uit de volgende producten:
ULTIMATE GLORY Winter 2022 Limited Edition - PUSHING THE LIMITS
Elke lijn en elk detail van zijn gestroomlijnde silhouet staan in dienst van eenzelfde doel: de grootst mogelijke bewegingsvrijheid bieden. De nieuwe CustomFIT-poten met een nauwkeurige en onveranderlijke pasvorm, in combinatie met een Grip Tech-structuur en een 3D regelbare neus, zorgen voor persoonlijke en lichte ondersteuning. ULTIMATE GLORY, hypergeventileerd en met een onbelemmerd gezichtsveld, verlegt de grenzen van prestaties in deze speciale From Shadow To Glorystijl, met zijn asymmetrische kleurstelling en grote REACTIV 1-3 Light Amplifier-lens.

FURY GLORY Winter 2022 Limited Edition - MADE FOR SPEED
Een radicale en fanatieke stijl, een cilindrische lens met een groot gezichtsveld en perfecte ventilatie: de FURY Glory is gemaakt voor snelheid! Hij is licht en ontwikkeld voor middelgrote gezichten, en biedt perfecte ondersteuning met zijn compacte brillenpoten uitgerust met onze Air Link Temple System-technologie. De FURY Glory is een vaste waarde geworden in ons assortiment en zal indruk blijven maken op de gezichten van onze atleten met deze speciale versie uitgerust met een REACTIV 1-3 Light Amplifier-lens en de asymmetrische zwart-witte kleurstelling van onze From Shadow to Glory-collectie.

RUSH GLORY Winter 2022 Limited Edition - UNCOMPROMISING PERFORMANCE
Met zijn compromisloze prestaties is hij ons beste wapen voor sporten die intensiteit, precisie en uithoudingsvermogen combineren. De perfect geventileerde glazen zijn aangepast om een maximaal gezichtsveld te bieden, zowel aan weerszijden als boven en onder, waardoor in iedere positie een vrij zicht is gegarandeerd. De Flex³-poten zorgen voor perfecte ondersteuning tijdens het sporten. We hebben deze speciale versie uitgerust met een REACTIV 1-3 Light Amplifier-lens en een asymmetrische zwart-witte kleurstelling, die de geest van onze From Shadow to Glory-collectie accentueert.

SNIPER EVO L GLORY Winter 2022 - ABSOLUTE PRECISION AND PROTECTION
Het vizier SNIPER EVO L GLORY is ontstaan in het veld en is perfect voor de meest veeleisende noordse skiërs en biatleten, ongeacht de weersomstandigheden. De verwijderbare sferische REACTIV 1-3 High Contrast lens dekt het hele gezicht en garandeert een optimaal horizontaal en verticaal gezichtsveld. Voor meer comfort kan het vizier ook omhoog worden geklapt, en een nieuw bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de lens beter blijft zitten. Het is licht en technisch, met de zwart-witte kleurstelling van onze From Shadow to Glory-collectie.

CYRIUS GLORY Winter 2022 Limited Edition - EXPAND YOUR FIELD OF VISION
De CYRIUS GLORY, gewend aan succes en prestaties, is voorzien van een cilindrische lens en een Framelessconstructie. In deze speciale versie is hij uitgerust met een REACTIV 1-3 High Contrast-lens. Hij zorgt ervoor dat onze atleten zich kunnen concentreren op hun doel, en niets anders dan hun doel, dankzij een superbreed en onbelemmerd zicht. Zijn strakke en technische look, met een brede band van 45 mm en een dun en onopvallend montuur, wordt naar een hoger niveau getild door de asymmetrische zwartwitte stijl van onze From Shadow To Glory-collectie.

HAL GLORY Winter 2022 Limited Edition - THE ALL-TERRAIN HELMET
HALL GLORY is het resultaat van onze inspanningen om het comfort en de compactheid van skihelmen te optimaliseren. De helm wordt hier aangeboden in een versie die perfect het moderne ontwerp en de asymmetrische zwart-wit vormgeving van onze capsulecollectie combineert. De skibril is perfect geïntegreerd dankzij de vorm van de klep aan de voorkant, en het ontwerp biedt een efficiënte ventilatie en een precieze pasvorm. Een lichte en efficiënte helm met de geest van onze From Shadow to Glory-collectie.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.