Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sunski maakt zonnebrillen van gerecycleerd polymeer

Sunski maakt zonnebrillen van gerecycleerd polymeerSunski brillen worden gemaakt from scratch in hun eigen atelier in San Francisco. Sunski heeft een eigen proces ontwikkeld, waar ze afval materialen terug een nieuw leven geven. Zo worden de frames uit gerecycleerd polymeer gemaakt. De frames zijn bijgevolg licht, sterk en uitermate comfortabel om dragen. En nog eens duurzaam! Alle Sunski lenzen zijn gepolariseerd en 100% UV-bestendig om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Treeline
De 'Red Dot award' prijswinnende Treeline is een mediumlarge montuur met extreme bedekking en bescherming tegen de zon. Een unisex stijl die er geweldig uitziet op awesome jongens en meisjes, de Treeline is een must-have voor in de lente te gaan hiken in de bergen, of in de winter te gaan skiën. Sunski's eerste prestatiegerichte stijl combineert een klassieke pilotenbril met de iconische Glacier Goggle. Verwijderbare magnetische zonneschilden beschermen de ogen tegen schittering, terwijl de perforaties het beslaan voorkomen en het perifere zicht verbeteren. De Treeline is niet alleen geweldig voor sneeuwdagen, maar ook perfect voor in de zomer tijdens je hike! De extra donkere lenzen en zonneschilden maken deze bril ideaal als je langere tijd in de sneeuw of op het water doorbrengt.

Camina
De Camina is een klassiek oversized montuur dat stijl en volledige bescherming tegen de zon verdubbelt. Zet een zonnehoed op en ga op verkenning terwijl je incognito blijft. Alle Sunski lenzen zijn gepolariseerd en 100% UV-bestendig om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
Adviesverkoopprijs EURO 70.00

Dipsea
Ons bestverkopende Dipsea montuur is vernoemd naar ons favoriete wandelpad in de San Francisco Bay Area, omdat het de stijl van de stad combineert met de geest van het buitenleven. Met een verscheidenheid aan afwerkingen en kleurstellingen voor elke gelegenheid, is de Dipsea een vernieuwde kijk op een klassieke ronde vorm. Het is een gemiddeld dekkend, middelgroot montuur dat het best werkt op kleine tot middelgrote gezichten. Unisex, en overal gedragen door jongens en meisjes. Alle Sunski lenzen zijn gepolariseerd en 100% UV-bestendig om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
Adviesverkoopprijs EURO 70.00

Foxtrot
Jaren '70 zonnebril met serieuze retro uitstraling. De Foxtrot presteert als een moderne sportzonnebril maar ziet eruit alsof hij thuishoort op die korrelige filmfoto van Pa met een enorme snor uit 1979. Met iets meer dan 15 gram is de Foxtrot de lichtste zonnebril die we ooit hebben gemaakt, dus je zult nooit het gevoel hebben dat je iets anders draagt dan pure 70's stijl. Gebogen doorlopende lijnen en een variërend armprofiel dat zowel de esthetiek als de functionaliteit verhoogt, maakt dit montuur één van onze favorieten. Een licht gewikkelde pasvorm houdt de zonnestralen op afstand, terwijl rubberen neuspads voor extra grip zorgen. Het juiste paar als u op zoek bent om uw oude zonnebril te vervangen en er stylish uit te zien. Alle Sunski lenzen zijn gepolariseerd en 100% UV-bestendig om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
Adviesverkoopprijs EURO 80.00

Puerto
Een vierkant sportmontuur met een gedurfde wenkbrauwlijn, sterke lijnen en een rechthoekige vorm. Volledige bescherming tegen de zon voor lange dagen buiten. Alle Sunski lenzen zijn gepolariseerd en 100% UV-bestendig om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
Adviesverkoopprijs EURO 60.00

Yuba
De Yuba is een makkelijk te dragen unisex model dat bijna iedereen goed staat. De Yuba is een lichtgewicht en veelzijdig model dat niet voor niets een bestseller is. Het is consequent een bestseller die we aanbevelen aan onze Sunski fans. We hebben deze zonnebril genoemd naar de machtige rivier de Yuba in de Sierra Nevada bergen van Californië. Voor ons is de Yuba een gemoedstoestand die ons doet denken aan weekendavonturen met goede vrienden. Alle Sunski lenzen zijn gepolariseerd en 100% UVbestendig om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
Adviesverkoopprijs EURO 70.00

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://sunski.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.