Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Duurzame ODIN Jassen-collectie van Helly Hansen

Duurzame ODIN Jassen-collectie van Helly HansenGedurende zijn 140-jarige bestaan heeft Helly Hansen zeer innovatieve outdoorkleding ontwikkeld voor 's werelds meest veeleisende omgevingen, waarbij hoogwaardige kwaliteit, uitstekende prestaties en bescherming tegen de elementen voorop staan. Productontwerp en vindingrijkheid blijven bij het van oorsprong Noorse merk de boventoon voeren. Het duurzame LIFA INFINITY PRO is daar een uitstekend voorbeeld van. Ontdek hier de veelzijdige jassen uit Helly Hansen's Odin collectie; voor de echte avonturiers, die op alles voorbereid zijn en zich zorgeloos willen onderdompelen in de pracht van de natuur.

Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket
Gebouwd voor ruig terrein en ruw weer, keert Helly Hansen's iconische shelljack terug in een verantwoord gemaakte versie, van baanbrekende LIFA INFINITY PRO™-technologie. En wanneer het volgende avontuur roept, helpt dit 3-laagse shelljack je op weg. Klassiek, veelzijdig en duurzaam, met een technische waterafstotende upgrade. De Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket biedt eeuwige waterafstotende prestaties zonder het gebruik van chemicaliën - een overwinning voor de drager én een overwinning voor het milieu. Het revolutionaire, planeetvriendelijke materiaal biedt extreme bescherming op het wandelpad of in de hoogte. Zodat men zich volledig en zorgeloos kan concentreren op de activiteit. De jas bevat details die ertoe doen: een dubbel deelbare ritssluiting, okselritsen voor ventilatie, een helm- en rugzakcompatibel ontwerp, een verstelbare capuchon, ruime zakken voor uitrusting en een gelede pasvorm voor maximale bescherming en mobiliteit.

Odin Mountain Infinity Shell Jacket
De Odin Mountain Infinity Shell Jacket is tevens gemaakt met de revolutionaire LIFA INFINITY PRO™-technologie. Helly Hansen werkte voor de ontwikkeling van deze jas nauw samen met bergprofessionals. De jas is dan ook ontworpen voor veelzijdige functionaliteit, of men nu gaat skiën, wandelen of bergbeklimmen. Deze shell biedt uitzonderlijk ademend vermogen, bescherming en duurzaamheid. En de jas is geïnspireerd op Helly Hansen's bekroonde shelljacks uit het verleden, waarmee de Odin Mountain Infinity Shell Jacket de functie en eigenschappen waar het merk voor staat volledig heeft ingelijfd.

Over LIFA INFINITY PRO™
Het is Helly Hansen's meest innovatieve en verantwoorde waterdichte én ademende technologie tot nu toe. Deze first-to-market technologie daagt de industrienorm uit en verlegt de grenzen in kledingontwerp, door middel van geavanceerde textieltechnologie en -ontwikkeling.

Het volledig waterdichte/ademende membraan en de duurzame waterafstotende prestaties worden bereikt zonder het gebruik van chemicaliën, maar met behulp van LIFA®-vezels, een Helly Hansen-technologie die lichtgewicht en hydrofoob is.

Door het LIFA INFINITY™-membraan te combineren met 100% LIFA® hydrofobe buitenstof, is LIFA INFINITY PRO™ een baanbrekende technologie. Met eeuwigdurende waterafstotende bescherming die na gebruik nooit meer opnieuw waterbestendig hoeft te worden gemaakt met een chemische behandeling, levert LIFA INFINITY PRO™ langdurige, verantwoorde en superieure professionele prestaties. Deze duurzame jassen uit Helly Hansen's veelzijdige en functionele Odin outdoorcollectie zijn vervaardigd uit het vooruitstrevende materiaal en staan de drager bij op elk avontuur. Zodat men optimaal en doelgericht kan genieten van de natuur, zonder zorgen over veranderende weersomstandigheden.

Women's Odin Pro Shield Softshell Hybrid Jacket
Een hybride softshell- en fleecejack dat duurzame bescherming tegen weersinvloeden en mild warm weer combineert. De veelzijdige Odin Pro Shield Jacket is een hybride softshell- en fleecejack. Ontworpen voor bergavonturen met wisselende weersomstandigheden, wanneer men de duurzame bescherming van een softshelljack tegen weersinvloeden en de behaaglijke warmte van fleece nodig heeft. De buitenkant heeft een PFC-vrije waterafstotende behandeling ondergaan, om je droog te houden zonder schadelijke chemicaliën. Extra details zijn onder meer een Recco®-transponder zodat men vindbaar is in de wildernis, een capuchon die compatibel is met een helm en handige zakken, waarin men essentiële items gemakkelijk bij de hand houdt. Helly Hansen zet zich in om zijn impact op het milieu te verminderen, daarom is de jas is op verantwoorde wijze geproduceerd met het gecertificeerde bluesign®-textielproductieproces, dat de veiligheid verbetert en afval vermindert in elke stap van de productie- en toeleveringsketen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.