Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglofs Sarna Mimic Hood, het jack dat je in de winter iedere dag lekker warm houdt

Haglofs Sarna Mimic Hood, het jack dat je in de winter iedere dag lekker warm houdtDe Särna Mimic Hood van Haglöfs is een outdoorjack waar je dubbel plezier van hebt. Je draagt het bij een sportieve wandeling door de stad maar ook als je op pad gaat door de bergwildernis. De jas zorgt voor comfortabele warmte, zelfs bij buitentemperaturen onder het vriespunt.

Je trekt hem snel aan dus je bent zo vertrokken. Het jack is superlicht en gevuld met Mimic GOLD, een innovatief materiaal dat de verwarmende eigenschappen van dons nabootst, maar beter presteert als het nat is. Een schuin, gewatteerd ontwerp geeft een coole en modieuze look. De jas heeft een comfortabele capuchon om het gebied rondom je hoofd te beschermen en warm te houden.

Warme steekzakken
Je handen houd je lekker warm in de ruime steekzakken met ritssluiting. Deze zijn ruim genoeg voor ook je portemonnee en smartphone. De zachte binnenvoering voelt warm en comfortabel aan. De mouwen zijn voorgevormd voor optimale bewegingsvrijheid en de elastische mouwboorden zorgen ervoor dat de jas stevig en comfortabel blijft zitten, wat je ook doet.

Informatie
Haglöfs Särna Mimic Hood is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. In de kleuren Tarn Blue, Autumn Leaves en Fjell Green voor heren en Tarn Blue, Autumn Leaves en True Black voor dames. Consumentenadviesprijs EURO 200.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.