Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglofs ROC Flash GTX Jacket, het robuuste wandeljack met veel pluspunten

Haglofs ROC Flash GTX Jacket, het robuuste wandeljack met veel pluspuntenHet ROC Flash GTX Jacket van Haglöfs is een ideale wandeljas met veel pluspunten. Hij is gemaakt van drielaags GORE-TEX-materiaal en daardoor water- en winddicht, en tegelijk uitzonderlijk ademend. Dankzij het materiaal en ontwerp beschermt hij je tegen de elementen met optimale bewegingsvrijheid.

Veel features en optimale bewegingsvrijheid
De capuchon kan je over een helm dragen en kan eenvoudig met één hand worden aangepast. Via de tweewegventilatie onder de armen regel je eenvoudig de temperatuur in de jas. De voorgevormde mouwen geven je meer bewegingsvrijheid voor bovenhandse klimgrepen en de verstelbare manchetten houden weer en wind buiten.

Veel oog voor detail
De zakken zijn wat hoger ingesteld zodat je er met de riemen van je rugzak nog altijd bij kunt. Raak je bedolven onder een lawine dan zorgt de RECCO®-reflector in de jas ervoor dat je gevonden kunt worden. Het outdoorjack is met veel oog voor detail gemaakt: zo ga je goed uitgerust op pad bij nieuwe wandelavonturen.

Informatie
Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs EURO 450.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.