Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto onthult de nieuwe horloge Vertical, gebouwd voor de bergen

Suunto onthult de nieuwe horloge Vertical, gebouwd voor de bergenGemaakt in Finland met 100% hernieuwbare energie, is het grote Suunto Vertical GPS sporthorloge - met gedetailleerde offline kaarten en geavanceerde weersvoorspelling - ontworpen met grote zorg en precisie voor outdoor expedities en toegewijde training. De toonaangevende levensduur van de batterij wordt ondersteund door het opladen op zonne-energie in de solar titanium varianten.

Een betrouwbare gids
Met de hoogste standaard van stevigheid, offline kaarten, de beste batterijduur en nauwkeurigheid in de markt versterkt door opladen op zonne-energie, is de Suunto Vertical een betrouwbare gids voor het verkennen van de hoogste toppen, de steilste valleien en overal daartussenin.

Geen onnodige pseudo-technische details
Er zijn geen onnodige pseudo-technische details. De hele kastconstructie is gewoon extreem geoptimaliseerd voor de best mogelijke prestaties. Het display zit achter een saffierkristallen lens, en in de titanium solar versie wordt alle beschikbare ruimte gebruikt voor het oogsten van zonne-energie. Met gebruik van graad 5 titanium vanwege de uitstekende sterkte/gewichtsverhouding en corrosie bestendigheid.

Bijzondere objecten
"Wij vinden sporthorloges heel bijzondere objecten. Er zijn weinig of geen andere voorwerpen die we overal mee naartoe nemen. Als we naar de bergen of de trails gaan, wisselen we al onze kleren, halen we onze speciale sportuitrusting tevoorschijn, stoppen we onze mobiele telefoons weg zodat ze niet beschadigd raken, en zelfs brillen en trouwringen laten we vaak achter. Maar onze sporthorloges blijven om onze pols als we uitgaan, en als we terugkomen. Daarom hebben we Suunto Vertical met zoveel zorg gemaakt, zodat het een horloge is dat u met trots kunt dragen, waar u ook gaat, aldus Mikko Ahlström - Hoofd Ontwerp SUUNTO

Maximaal vijf satellietsystemen
De Suunto Vertical kan verbinding maken met maximaal vijf satellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS) en maximaal 32 individuele satellieten tegelijk.

Belangrijkste kenmerken van Suunto Vertical:

 • Gratis outdoor offline kaarten op het horloge
 • Plan routes in Suunto app met sport-specifieke heatmaps en road surface informatie en sync in horloge
 • De beste batterij die er is: Tot 85 uur met de beste nauwkeurigheid, 500 uur in Tour modus en 60 dagen bij dagelijks gebruik.
 • Opladen door zonne-energie in de titanium zonnevarianten biedt tenminste 30% meer vermogen op zonnige dagen.
 • Marktleidende nauwkeurigheid door dual band GNSS-systeem
 • Weersvoorspellingen, hoogtemetingen op basis van kompas en barometer en stormalarmen helpen je bewust te blijven van je omgeving
 • Robuust avonturenhorloge met geëxtrudeerde knoppen en een groot scherm van 1,4".
 • Gemaakt met saffierglas, roestvrij staal en vier modellen met graad 5 titanium
 • Gewicht: het titanium model 74 g en het stalen model 86 g
 • Gemaakt en ontworpen in Finland met 100% hernieuwbare energie
 • Volledig koolstof gecompenseerd in een Tree-Nation herbebossingsproject met Verified Carbon Units (gevalideerd door een internationaal verificatieprogramma dat de kwaliteit van koolstofcompensatieprojecten waarborgt)
 • Getest volgens de hoogste militaire standaard van stevigheid (MIL-STD-810H)
 • Bijhouden van dagelijkse activiteit: stappen, hartslag, slaap, calorieën, stress en meer
 • Over the air software updates
 • Waterdicht tot -100 m
 • 97 sportmodi om uit te kiezen en de mogelijkheid om aangepaste modi te creëren


Training zone in Suunto app
In combinatie met de Suunto app en een groot aantal partner diensten, geeft de Suunto Vertical gebruikers een brede selectie van aanpassingsmogelijkheden en geavanceerde trainingstools. Nieuw in de Suunto app is Training zone waar gebruikers hun trainingsbelasting, voortgang, herstel en slaapanalyse kunnen volgen en kunnen profiteren van trainingsinzichten van de AI-gebaseerde Suunto coach. Partner diensten zoals Strava, Training Peaks en Komoot verbinden je met je community en inspireren tot competitie en avontuur.

Beschikbaar vanaf 16 mei 2023
De Suunto Vertical is beschikbaar in acht verschillende versies, vier modellen gebouwd met roestvrij staal (EURO 599) en vier modellen gebouwd met titanium met opladen op zonne-energie (EURO 799). Het horloge is sinds 9 mei beschikbaar als pre-order in geselecteerde markten en vanaf 16 mei 2023 voor de directe koop.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.