Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Een actieve zomer met HELLY HANSEN

Een actieve zomer met HELLY HANSENSinds de oprichting in 1877 maakt Helly Hansen uitrusting van professionele kwaliteit om mensen te helpen in leven te blijven en zich levendig te voelen in 's werelds meest ruige omgevingen. Het Noorse merk wordt vertrouwd door professionals, gebruikmakend van hun ervaring en inzichten om uitrusting te maken die is afgestemd op hun behoeften op de oceaan, de bergen en het outdoor leven. De zomercollectie van Helly Hansen is ontwikkeld in samenwerking met onder meer zoek- en reddingsprofessionals van over de hele wereld en bestaat uit innovatieve, prestatiegerichte en verantwoorde ontwerpen. Ontdek hieronder de hoogtepunten uit de collectie.

Het aanbod van duurzame producten is deze zomer uitgebreid, onder meer door het gebruik van gerecyclede materialen, zoals hoogwaardig Ocean Bound gerecycled materiaal, dat dit seizoen in alle categorieën is ingezet. Enkele prestatiegerichte hoogtepunten zijn: de hardshell bestseller Odin 9 Worlds 3.0 Jacket, de Verglas Infinity Shell Jacket en de nieuwe Blaze 3L Shell Jacket, inclusief bijpassende broek voor hiking.

Odin 9 Worlds 3.0 Jacket
Deze bekroonde hardshell-jas is terug met een verbeterd, lichter ontwerp voor een nog uitzonderlijkere prestatie. Gebouwd met het vertrouwde HELLY TECH PROFESSIONAL 3-laags, waterdicht/ademend en winddicht systeem, biedt deze jas maximale bescherming tegen de elementen. Er zijn details toegevoegd die er toe doen in ruig terrein en ruw weer, waaronder een ontwerp dat compatibel is met helmen en rugzakken, ventilatieritsen, een verstelbare zoom met achterkant en een RECCO reddingssysteem transponder. Helly Hansen is toegewijd aan het verminderen van de milieueffecten. Deze jas bevat 68% gerecyclede materialen uit Ocean Bound in de buitenstof. Het is verantwoord gemaakt met het gecertificeerde bluesign-proces voor textielproductie, dat afval vermindert in elke stap van de kledingtoeleveringsketen.

Verglas Infinity Shell Jacket
Helly Hansen heeft deze shelljas ontworpen met input van professionals die lange dagen in veranderlijk weer in de bergen verblijven. Gemaakt voor backcountry skiën, wandelen en bergbeklimmen, heeft de jas de uiterst waterdichte/ademende LIFA INFINITY technologie - verantwoorde bescherming zonder het gebruik van chemicaliën. Hij is gemaakt met een gerecyclede buitenstof en een PFC-vrije duurzame waterafstotende behandeling - meer overwinningen voor jou en het milieu. De harde schaal biedt maximale bescherming en mogelijkheden voor gelaagdheid. Er zijn details toegevoegd die belangrijk zijn: een ontwerp dat compatibel is met helmen, rugzakken en harnassen, een RECCO-transponder, ventilatieritsen onder de oksels en een taille trekkoord voor extra warmte in de wind.

Blaze 3L Shell Jacket
Gebouwd voor alle bergen in veranderende klimaten en hoogtes, kan de Blaze het allemaal aan. Met de vertrouwde HELLY TECH PERFORMANCE 3-laagse constructie is de Blaze jas waterdicht/ademend en winddicht. Het heeft een ontwerp dat compatibel is met rugzakken en harnassen, evenals een capuchon die geschikt is voor helmen. Je kunt de pasvorm aanpassen door de capuchon, manchetten en zoom te verstellen. Met oog voor het milieu is de jas gemaakt van 68% Ocean Bound gerecyclede materialen.

Blaze 3L Shell Pant
Deze 3-laagse wandelbroek is ontworpen voor bescherming en comfort tijdens lange dagen op het pad. Hij heeft een waterdichte/ademende en winddichte constructie met HELLY TECH PERFORMANCE. Een PFC-vrije, waterafstotende behandeling stoot lichte vochtigheid af. De broek heeft een zijrits voor gemakkelijk aan- en uittrekken, evenals een verstelbare onderste broekspijp voor wandelschoenen. De broek is ontworpen om over lichtere kleding te dragen, zodat je klaar bent voor alle weersomstandigheden. Met oog voor het milieu zijn de Blaze broeken gemaakt van 67% Ocean Bound gerecyclede materialen.

Blaze Softshell Pants
Deze lichtgewicht, zachte wandelbroek is ontworpen voor comfort tijdens lange dagen op het pad. Ze hebben een 4-way stretch en een gearticuleerde snit voor totale bewegingsvrijheid. Een PFC-vrije, waterafstotende behandeling stoot lichte vochtigheid af. De onderste broekspijp is verstelbaar, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met wandelschoenen. De broek is ook ontworpen om te kunnen combineren met andere kledinglagen, zodat je klaar bent voor alle weersomstandigheden. Met oog voor het milieu zijn de Blaze broeken gemaakt van 47% gerecyclede materialen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.