Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ski Patrol Campagne van Helly Hansen

Ski Patrol Campagne van Helly HansenWanneer de herfst overgaat in de winter, hopen skiërs overal ter wereld op veel sneeuwval en dromen ze ervan om het hele seizoen in de bergen door te brengen. Voor professionele ski patrollers brengen de opwinding en hoge verwachtingen die gepaard gaan met de komst van de winter ook een intensieve training, vroege ochtenden en lange dagen met zich mee. Om de bergen te onderhouden en veilig te houden, werken ski patrollers onafgebroken, in de ochtend én in de nacht, zodat mensen het hele seizoen van de pistes kunnen genieten.

Onderdeel van The Open Mountain
Als onderdeel van Helly Hansen's wereldwijde campagne voor Herfst/Winter 2023-24, The Open Mountain, werkt het merk samen met Rachael Efta, ski patroller in Big Sky Resort in Montana. Om het dankbare gevoel over te brengen dat ze krijgt van haar werk in de bergen en hoe haar baan haar in staat stelt om contact te maken en betekenisvolle relaties aan te gaan met de natuur en de mensen uit haar gemeenschap. In een korte film, die als onderdeel van de campagne wordt gelanceerd, laat Rachael zien dat patrollers, om de veiligheid van zichzelf en anderen te garanderen, het hele seizoen voortdurend trainen.

Opbouwen van vertrouwen
Deze training stelt Rachael in staat om op zichzelf en haar uitrusting te vertrouwen en beiden op de proef te stellen in intense situaties en veeleisende omstandigheden. Door samen met haar team te trainen, bouwt ze ook vertrouwen op in haar collega-patrollers, omdat ze weten dat ze goed voorbereid en uitgerust zijn om hun taken te kunnen trotseren.

Relaties
"Mijn grootste prestatie als ski patroller tot nu toe zijn de relaties die ik heb opgebouwd. Ik hou zoveel van mijn collega's en dat vertaalt zich naar mijn leven buiten het werk," zegt Efta. "Ik hou van skiën. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder, en dat komt niet eens door het skiën zelf. Het is niet vanwege het werken in de buitenlucht. Het is niet vanwege de prachtige plekken waar ik woon. Het is omdat ik me mijn leven niet kan voorstellen zonder deze groep mensen."

De kracht van het buiten zijn
De Open Mountain campagne wil de kracht van het buiten zijn vieren aan de hand van de verhalen van Helly Hansen professionals, die vaak als eerste op de berg zijn en als laatste afdalen. Hun ervaringen laten zien dat met vertrouwen, training en de juiste gemeenschap, de berg voor iedereen toegankelijk is.

Erkenning voor hun passie en inspanning van professionele ski patrollers
"Skiën en het creëren van gedenkwaardige ervaringen op de berg in de winter zou vaak niet mogelijk zijn zonder het harde werk en de toewijding van professionele ski patrollers," aldus Joumana Løvstad, Chief Marketing Officer bij Helly Hansen. "We werken met trots samen met ski patrollers over de hele wereld en deze campagne is bedoeld als erkenning voor hun passie en inspanning om de bergen veilig en plezierig te houden voor iedereen."

Een campagne van Grey London en Wavemakers
Helly Hansen's wereldwijde campagne werd ontwikkeld in samenwerking met advertising agency Grey London. De creatie van media is in handen van Wavemakers.

Bekijk de korte film hier.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.