Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De Camelbak Eddy+ vacuum Insulated houdt je drinken lekker koel

De Camelbak Eddy+ vacuum Insulated houdt je drinken lekker koelNiets is zo veranderlijk als het weer de laatste tijd: de ene keer ligt de temperatuur rond het vriespunt, de dag erna wordt bijna 20 graden aangetikt. Voor de Camelbak Eddy+ vacuum Insulated is dat geen enkel probleem: deze dubbelwandige drinkfles houdt je drinken altijd lekker gekoeld.

Slim bijtventiel
De Camelbak Eddy+ vacuum Insulated is een dubbelwandige drinkfles, gemaakt van stevig 18/8 RVS. An de bovenkant is de fles voorzien van een slim siliconen bijtventiel. Dit ventiel opent zich vanzelf als je er zachtjes op bijt. En sluit zich ook direct hermetisch af zodra je niet meer bijt. Opendraaien van een dop is dus niet nodig, dus je houdt je handen vrij tijdens het drinken.

Veiliger drinken dankzij intern rietje
Het bijtventiel van de Camelbak Eddy+ vacuum Insulated is verbonden met een lang intern rietje in de fles. Dit rietje reikt tot de bodem van de fles, waardoor kantelen van de fles tijdens het drinken niet nodig is. Op die manier kun je de fles dus veilig gebruiken tijdens het lopen, fietsen of autorijden. Ook op een andere manier is de fles veilig, want de fles is uiteraard BPA-vrij.

Dubbelwandig met dubbele werking
Camelbak heeft de Eddy+ vacuum Insulated dubbelwandig uitgevoerd. Hierdoor blijft dus je drinken langer koel in de fles, maar bovendien is bij een koude inhoud de kans op condensvorming een stuk kleiner. Daardoor kun je de fles zonder problemen in je tas opbergen en hoef je niet bang te zijn dat de condens andere spullen in je tas vochtig maakt.

Meerdere maten en kleuren
De Camelbak Eddy+ vacuum Insulated is verkrijgbaar in meerdere maten, zoals 600 milliliter, 750 milliliter en 1 liter. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, zoals Nordic Blue, Desert Sunrise, Purple Sky, Navy, White en Black. Uiteraard zijn er reserve-onderdelen verkrijgbaar, zoals de dop met het bijbehorende bijtventiel. De fles kan in de vaatwasser worden gewassen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.