Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Helly Hansen introduceert nieuwe schoenen voor ultiem comfort

Helly Hansen introduceert nieuwe schoenen voor ultiem comfortAl sinds 1877 blijft Helly Hansen zich ontwikkelen op het gebied van professionele uitrusting om mensen te helpen zich comfortabel en levendig te voelen in de buitenlucht. Het Noorse merk werkt nauw samen met professionals om producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste eisen waar het gaat om functionaliteit en comfort. Voor Lente/Zomer 2024 brengt het merk de zeer comfortabele en ademende HP Ahiga EVO 5 Marine Lifestyle Shoes en high-performance hybride Skagen F-1 Offshore Shoes.

Ultiem comfort
De HP Ahiga EVO 5 Marine Lifestyle Shoes bieden ultiem comfort met een ruime middenzool voor ultiem comfort en technologieën zoals HH Hydro-Grip, HH Quick Dry en HH Max-Vent voor grip, vochtafdrijvend en ademend vermogen. Stuk voor stuk fijne eigenschappen op actieve zomerdagen. De schoen komt in een uitvoering voor zowel mannen als vrouwen, elk in vier verschillende kleurstellingen.

Open-mesh constructie
De Skagen F-1 Offshore Shoes zijn voorzien van een open-mesh constructie voor een ademend vermogen en flexibiliteit, met naadloze overlays ter bescherming van de voeten. De verwijderbare binnenzool blijft fris, omdat deze een antibacteriële behandeling heeft ondergaan. De schoen is voorzien van EVA, een type binnenzool dat gemaakt is van lichtgewicht en veerkrachtig materiaal, dat impact en schokken absorbeert. Bovendien bieden de Skagen F-1 Offshore schoenen daardoor goede stabiliteit en grip. Het assortiment bestaat uit twee exemplaren voor vrouwen en drie voor mannen, in klassieke kleurstellingen.

Voor een actieve levensstijl
Met hun opvallende uiterlijk, gestroomlijnd ontwerp en slimme technologieën zijn zowel de Skagen F-1 als de HP Ahiga EVO 5 perfect voor een actieve levensstijl. Ontdek deze nieuwe modellen en geniet in comfort van onvergetelijke avonturen in de stad en de natuur.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hellyhansen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Helly Hansen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.