Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SmarTube, drinkslang voor flessen

SmarTube, drinkslang voor flessenInspelend op de voorkeur van veel mensen om gewoon een PET-fles mee te nemen tijdens hun tochten, heeft SmarTube een drinkslang ontworpen welke rechtstreeks kan worden aangesloten op de PET-fles. Door het eenmalig gebruik van een PET-fles wordt voorkomen dat bacterien zich eventueel kunnen ophopen in een waterreservoir. Ook behoort schoonmaken en drogen van een waterreservoir hiermee tot het verleden.

De SmarTube komt samen met een complete serie accessoires, zoals bijvoorbeeld de MultiCap: een dop die past op de flessen van nagenoeg alle gangbare merken drinkflessen. Ook zijn er bijbehorende rugzakken speciaal voor het vervoeren van een drinkfles of bijvoorbeeld de H2bike, een drinksysteem speciaal voor fietsers met een spiraalvormige drinkslang die zich zelf opbergt.

De SmarTube heeft een adviesverkoopprijs van EURO 13,95.

Voor meer informatie: https://www.drinkingtube.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.