Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterdichte racer rugzak van Salewa

Waterdichte racer rugzak van SalewaSalewa haakt in op de steeds groter wordende vraag naar lichtgewicht buitensportmateriaal. De Racer is een ultralichte en tegelijkertijd robuuste rugzak en is zowel geschikt voor eenvoudige dagtrips als voor extreme excursies. Nieuw in het Racer-assortiment is de RC 12, een stitch-free product.
Dankzij deze nieuwe technologie worden superlichte stoffen zonder naden samengebracht. De nieuwe technologie zorgt ervoor dat de rugzak in alle weersomstandigheden, zelfs bij harde regen, de geschikte gezel is.

Bovendien is er een ingebouwde drinkbeker- en lichthouder. Verder zijn de schouderriemen van ingebouwde kussentjes voorzien, voor nog meer comfort bij het dragen van de rugzak. De reflecterende print biedt extra veiligheid als de avond valt.

De RC 12 heeft een gewicht van slechts 460 gram, met een volume van 12 liter.

Voor meer informatie: https://www.salewa.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Salewa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.