Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Reisdagboeken van Elmar

Reisdagboeken van ElmarOndanks verschenen er twee schitterende reisdagboeken van de Nederlandse uitgeverij Elmar. De gidsen zijn bedoeld voor reisigers die graag hun ervaringen en belevenissen bijhouden in boekvorm, maar dienen tevens als handig hulpmiddel bij de voorbereidingen. Daartoe zijn er speciale rubrieken in de dagboeken opgenomen voor het uitschrijven van adressen, het bijhouden van uitgaven en het nakijken van een checklist.

Over de reisdagboeken zegt Elmar: “Een schitterend geïllustreerd reisdagboek voor reizigers met de bestemming Zuid-Amerika/Azië. Bevat nuttige informatie voor onderweg. Met dit inspirerende fraaie en gebonden dagboek voorzien van spiraalband, elastiek en leeslint, blijft een herinnering aan het land van keuze levend. Er is volop gelegenheid voor het maken van aantekeningen en dagboeknotities.”

Beide reisdagboeken zijn erg mooi vormgegeven en nodigen uit tot het bijhouden van de belevenissen. In deze tijd van weblogs, blogs en online reisverslagen is het een opmerkelijke stap van Elmar om te kiezen voor dagboeken waarin de reiziger handgeschreven verslag kan doen van zijn of haar reis. Maar juist het teruglezen van handgeschreven anekdotes en belevenissen maakt de herinnering aan een mooie vakantie sterker.

In najaar 2007 verschijnen in deze serie China en Afrika.

Reisdagboek Azië
ISBN 9789038917627
ISBN (oud) 9038917627
Prijs EUR 14.50
160 pagina's
12.5 x 21 cm

Reisdagboek Zuid-Amerika
ISBN 9789038917634
ISBN (oud) 9038917635
Prijs EUR 14.50
160 pagina's
12.5 x 21 cm

Voor meer informatie: https://www.uitgeverijelmar.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Elmar:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.