Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Qstarz introduceert de BT-Q1200 Solar Travel Recorder

Qstarz introduceert de BT-Q1200 Solar Travel RecorderHet Taiwaneze Qstarz introduceerde als eerste de op de hoogwaardige MTK (MediaTek) Chipset Bluetooth GPS Receivers in de markt. Het innovatieve bedrijf gooide hoge ogen met de razendsnelle en accurate BT-Q810 en diens opvolger de BT-Q818. In alle reviews die hebben plaatsgevonden kwam de ultra gevoelige MTK Chipset van deze GPS Receivers bijzonder goed uit de bus. De sensationeel lange operationele tijd van de BT-Q818 is nog immer niet overtroffen. Naast de BT-Q1000 Travel Recorder introduceert Qstarz nu de BT-Q1200 Solar Travel Recorder Bluetooth GPS Receiver.

Afgelegde routes kunnen eenvoudig en snel inzichtelijk gemaakt worden op de PC in het gratis Google Earth. Deze functionaliteit is bijvoorbeeld handig voor mensen met een Lease auto, vakantiegangers en joggers, wandelaars en fietsers. Eigenlijk voor een ieder die afgelegde routes vast wil leggen of ‘tastbaar’ wilt maken op het beeldscherm van de PC.

Uniek is voorts de meegeleverde Geo Tagging software waarmee foto’s visueel kunnen worden gemaakt in de route. Een uitkomst voor vakantie kiekjes.

Evenals andere modellen uit de gerenommeerde Qstarz familie is ook de BT-Q1200 uitgerust met de krachtige, hoogwaardige en ultra precieze 51 kanaals MTK-chipset -158 dBm en Auto power On/Off functionaliteit.

Toepassingen:
o Inclusief unieke Qstarz Software met eenvoudige User Interface, waarmee eenvoudig alle functionaliteiten van de BT-Q1200 benut kunnen worden.
o Bekijk afgelegde routes eenvoudig terug op de PC in het gratis Google Earth
o Creëer uw eigen reisjournaal. Bekijk uw reis track digitaal en deel deze eventueel met uw vrienden en bekenden (route playback)
o Tot maarliefst 48 uur operationele navigatietijd *
o Dual Log modus: ‘Nav+Log’ / ‘Log’ Modus
o Multi modus setting: Voertuig-, fiets-, Jog modus
o Loggen op basis van Tijd, Afstand of Snelheid
o USB data overdracht naar PC
o Logt tot maarliefst 200.000 coördinaten op 32Mb
o Uitgerust met POI (Points of Interest) knop voor handmatig loggen van coördinaten
o Instelbare Log modus: ‘Basic’, ‘Advanced’, ‘Pro’
o Ideaal voor Beheer en registratie van zakelijk ritten / ideaal voor wagenpark beheer

* Operationele tijd kan met afdoende zonlicht worden verlengd (24 dagen gebruik bij 2 uur navigatie per dag).

De advies-/verkoopprijs bedraagt € 129,90 (incl. BTW).

Voor meer informatie: https://www.qstarz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Qstarz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.