Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Retro tassen van FastRider

Retro tassen van FastRiderBeleef de jaren 70 opnieuw. De tijd waarin alles nog kon en mocht. Veel mensen denken er met weemoed aan terug. Vandaar dat de retro look weer helemaal hot is. Om het seventies gevoel te versterken heeft Fast Rider de Retro Bags ontwikkeld.

Een voorgevormde dubbele fietstas in moderne vormgeving. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Olive, Oker en Orchid. De bovenzijde is voorzien van een origineel retro patroon. Een dubbele tas die verkrijgbaar is in een 3 verschillende (retro) kleuren. Uiteraard in een retro print.

De tassen voldoen, zoals je van Fast Rider gewend bent, aan alle eisen die je als consument van een fietstas mag verwachten. Zo is de tas gemaakt van gecombineerde waterafstotende materialen, met een veilige reflectie in de vorm van een retro-print en snelbindergleuven. Tevens geschikt voor fietsen met LED-verlichting. Retro, helemaal van nu!

Verkrijgbaar vanaf februari bij de betere fietsspeciaalzaak. Verkoopadviesprijs: EURO 34,95

Voor meer informatie: https://www.fastrider.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fast Rider:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.