Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwde regencape en poncho

Vernieuwde regencape en ponchoEen onverwachte bui lijkt bij ons weer te horen. Een droogweer-garantie kan Fast Rider niet geven, een droogblijf-garantie wel.

In vervolg op het succes van de nieuwe regenpakken, heeft Fast Rider ook de regencape’s en poncho’s aan een grondige restyling onderworpen. Ze hebben een fris nieuw uiterlijk gekregen en zijn uitgewerkt tot in de kleinste details. Er is gebruik gemaakt van een technisch hoogwaardig materiaal dat fijn aanvoelt, er erg mooi uitziet en vanzelfsprekend 100% wind- en waterdicht is. Ook naar het gebruiksgemak is goed gekeken: de plaatsing van de mouwbanden is verbeterd en de geïntegreerde opbergzak is groter gemaakt met een langere heupband.

Om nog maar wat extra’s te noemen....een multi-instelbare capuchon voor beter zicht, rits- en klittenbandsluiting tot hoog in de hals, met regenoverslag ter voorkoming van inregenen, mouw- / taillebanden ter voorkoming van opwaaien en veel veilige reflectie.

De poncho komt in de kleuren zwart/rood en blauw/navy. De cape in rood/zwart en navy/blauw.
Met deze nieuwe regencape’s en poncho’s zou je bijna wensen dat je verrast wordt door die plotselinge regenbui.

Adviesverkoopprijzen vanaf: 27,95 euro.

Voor meer informatie: https://www.fastrider.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fast Rider:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.