Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe producten van CamelBak

Nieuwe producten van CamelBakCamelBak introduceert in 2009 3 nieuwe producten op het gebied van drinksystemen: de CamelBak RaceBak voor hardlopers en trailrunners, de Podium ChillJacket isloatiefles en het nieuwe rugpand voor verschillende kleine packs.

CamelBak RaceBak
De CamelBak RaceBak (zie foto) is bedoeld voor sporters die flink in beweging zijn maar ondertussen wel gewoon water of andere drank willen kunnen drinken. Het systeem is zo ontwikkeld dat het stevig tegen de rug van de sporter blijft zitten tijdens het hardlopen. Het systeem kan onder andere gewoon onder een t-shirt gedragen worden, juist omdat er extra goed gekeken is naar draagcomfort.

CamelBak Podium ChillJacket
De Podium ChillJacket is een ge├»soleerde drinkfles, voorzien van de zelfsluitende Jet Valve waar CamelBak bekend om staat. Drank die in deze fles wordt bewaard blijft lang koel in warme omstandigheden of juist lang warm in koude omstandigheden. Bovendien is binnenkant van de fles behandeld met het exclusieve Hydroguard van CamelBak dat bacteri├źn tegengaat.

N.V.I.S. Back Panel Technology
N.V.I.S. is het innovatieve rugpaneel ontwerp voor de CamelBack Fourteener en de CamelBak Aventura rugzakken. N.V.I.S. staat voor Next-generation Ventilated Integrated System en dat zegt ook precies wat het systeem doet: een drinksysteem dat de ventilatie van het rugpand van de rugzak niet belemmert.

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.