Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Uitbreiding rugzakken-assortiment van Active Leisure

Uitbreiding rugzakken-assortiment van Active LeisureAl meer dan 20 jaar produceert Active Leisure kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. De functionele en originele ontwerpen, de hoge kwaliteitseisen zorgen ervoor dat Active Leisure al jaren de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Voor dit presenteert het Nederlandse merk diverse nieuwe en vernieuwde rugzakken en heuptassen.

Murray
Ideale 25 ltr. rugzak voor city trips of mooie bergwandelingen. De Murray is vervaardigd van stevig en slijtvast Cordura® materiaal en voorzien van vele handige details zoals extra documenten vakjes, speciaal vak voor waterzak, ingebouwde regenhoes en is het rugpand voorzien van een ventilerende mesh netje (ABS) zodat de rug lekker droog blijft.
De Murray (zie foto) is leverbaar in verschillende kleuren.

Marwell / Campbell licht gewicht wandel rugzakjes
Een nieuwe serie ‘featherlight’ rugzakjes vervaardigd van het recent ontwikkelde 30D DuPont Cordura. De Marwell is een ruim rugzakje 30ltr. voor als je wat meer mee moet nemen zoals trui of wat te eten. Ook is de Marwell zeer geschikt als fiets rugzakje (speciaal helmnetje). De Campbell is de kleinste en lichtste uit de serie en weegt slechts 160gr.! Dit opvouwbare rugzakje van 15 ltr. is ideaal als extra rugzakje voor in de stad of wandeling.
Leverbaar in verschillende kleuren.

Tanami/Gibson hydration packs
Nieuwe modellen in de hydration pack range. Deze rugzakjes zijn beide voorzien van een 2 liter drinksysteem. De Gibson ± 9 ltr. biedt naast de waterzak tevens plaats voor de overige benodigdheden zoals trui, kaarten en eten. De Tanami is iets kleiner (± 8ltr.) maar biedt toch voldoende bergruimte. De speciale schouderbanden met ventilerend 3-D mesh bieden een optimaal draagcomfort ook tijdens extreme hitte. Leverbaar in blauw of oranje.

Cancun I / II wandelheuptassen
Comfortabele heuptassen leverbaar in 2 maten. De Cancun I biedt plek voor camera, papieren en nog wat extra’s. De Cancun II is ruimer, biedt meer bergruimte en heeft tevens 2 meshvakken voor de drinkfles. Leverbaar in verschillende kleuren.

Hipbag 2B
Wandel heuptas incl. 2 bidons!. Het hoofdvakje biedt voldoende plaats voor camera, papieren en wat extras. Leverbaar in verschillende kleuren.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot :

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.