Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe tenten van Active Leisure

Nieuwe tenten van Active LeisureAl meer dan 20 jaar produceert Active Leisure kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs. De functionele en originele ontwerpen, de hoge kwaliteitseisen zorgen ervoor dat Active Leisure al jaren de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Voor dit presenteert het Nederlandse merk diverse nieuwe en vernieuwde tenten.

Brenta
Nieuw model familietent vervaardigd van ademend technisch katoen. De Brenta heeft veel handige details zoals voor elke ingang een mussengaasdeur zodat u de tent optimaal kunt ventileren. De vensters en zijdeuren zijn voorzien van een raamluifel om zo de felle zon buiten te houden en tevens zorgt het ervoor dat niet meer inregent bij het openen van de deur. Het rondom inritsbare grondzeil geeft ongedierte en vocht geen kans. De ruime binnententen hebben, van binnen uit, regelbare ventilatie openingen. De stevige aluminium boogstokken aan de buitenkant zorgen voor stabiliteit en dat de Brenta eenvoudig is op te zetten. De Brenta is leverbaar in een 5 persoons en 6 persoons uitvoering

Mount Sorak
Lichtgewicht trekkerstent of fietstent voor 2 personen vervaardigd van diamond rip polyester (>3500mm). De naden zijn thermostatisch getaped en zorgen ervoor dat de tent ook onder extreme omstandigheden keurig droog blijft. Met het speciale afsluitbare ventilatie rooster in het dak kan je tijdens tropische nachten de tent goed ventileren. De ruime voorportaal biedt voldoende plaats voor bagage ed.

Tarps/Shelters
Dit artikel heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. De tarp wordt niet alleen als luifel op de camping gebruikt maar ook in de tuin of in het park. Active Leisure heeft verschillende modellen in het assortiment, vervaardigd van lichtgewicht polyester of van het ademende (koele) katoen. Prijzen vanaf EURO 29.95 (ook leverbaar incl. speciale tarp stokken).

Andere recente nieuws-items met betrekking tot :

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.