Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trezeta wandelschoenen nu ook in Nederland

Trezeta wandelschoenen nu ook in NederlandDe berg- en wandelschoenen van het Italiaanse merk Trezeta laten uw voeten ademen met behoud van waterdichtheid. Het merk is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. Trezeta onderscheidt zich door de exclusieve, gepatenteerde Natural Ventilation technologie. Deze unieke technologie maakt Trezeta schoenen onvergelijkbaar met welke andere wandelschoen dan ook.

Natural Ventilation technologie
Het ventilatie systeem is verwerkt in het bovenwerk van de schoen. Het laat de voeten ademen en houdt ze droog. Als je loopt, activeert de druk van je voet een mechanisme dat de luchtcirculatie opwekt in de gehele bovenkant van de schoen. Het zorgt ervoor dat warmte en vocht uitgedreven wordt. Dit betekent droge en warme voeten in de winter en frisse, koele voeten in de zomer. Wat bijzonder is, is dat de schoenen tegelijkertijd waterdicht zijn.


Trekking collectie
In de trekking collectie is het maximum aan technologie verwerkt met behoud van comfort. Dit maakt deze collectie een ‘must have’ voor de liefhebbers van middel- en hooggebergtewandelingen, via ferrata en sneeuwwandelingen. Ademend vermogen, waterbestendigheid, lichtgewicht en een innovatief design zijn eigenschappen die deze collectie typeren.Hiking collectie
De Hiking modellen zijn geschikt voor de liefhebber van bergen, bossen en voor degene die van wandelen of andere outdoor activiteiten houdt, ook op uitdagend terrein. Stevige, stabiele, maar toch lichte schoenen die niet inleveren op comfort.

Multifunction collectie
De Multifunction collectie is ideaal voor activiteiten variërend van trail running tot asfalt en van lichte trekkings tot stadswandelingen. Deze lichte modellen hebben een eigen stijl die zowel functionaliteit als design omvat. Ook geschikt voor dagelijks gebruik.

All Terrain collectie
De All Terrain schoenen zijn ontwikkeld voor degene die op zoek is naar een licht model dat geschikt is voor middellange tot lange wandelingen in de heuvels of bergen, maar ook voor degene die een veelzijdige schoen wenst.

Voor meer informatie: https://www.trezeta.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.