Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Backpackvoeding uit Amerika: Mountain House buitensportvoeding

Backpackvoeding uit Amerika: Mountain House buitensportvoedingHet nummer 1 merk in backpack voeding in Amerika is vanaf nu ook verkrijgbaar in Europa. De smaak van de producten van Mountain House is heerlijk en hebben bovendien een hoge aantal calorieën per maaltijd. Mede daardoor zijn ze zo populair bij duursporters en hikers.

Uitsluitend verse producten
Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gedroogd en ingeblikt voedsel kan lang bewaard worden, maar verliest tijdens het verwerkingsproces veel aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur. Door Mountain House uitsluitend verse producten verwerkt en deze zelf vriesdroogt bij -40 graden en onder vacuüm, hebben alle maaltijden een heerlijke smaak. Alle smaak- en voedingsstoffen blijven op deze manier immers behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig.

Vele voordelen
De maaltijden van Mountain House kennen vele voordelen ten opzicht van veel andere buitensportvoedingsmerken. Zo zijn smaak en uiterlijk dankzij het vriesdrogen zeer goed en bevatten de maaltijden nog steeds al hun voedingsstoffen (zonder chemische toevoegingen). De handige verpakking blijft rechtop staan en is voorzien van een handige ritssluiting. Zo kan men rechtstreeks uit de verpakking eten, wat niet alleen gewicht scheelt maar ook beter is voor het milieu. De verpakking is bovendien voorzien van een multilaags folie, zodat de maaltijden zeer lang bewaard kunnen blijven op kamertemperatuur (tot wel 5 jaar).

1- en 2-persoons maaltijden
Het assortiment van Mountain House bestaat uit 1- en 2-persoons maaltijden, variërend van de standaard Spaghetti Bolognese en Chili con carne met rijst tot de meer exotische Kip Tikka met rijst en Zalm met aardappelen in dillesaus. Ook zijn er vegetarische maaltijden en desserts beschikbaar.

Adviesverkoopprijs
De maaltijden van Mountain House hebben adviesverkoopprijzen vanaf Euro 3,95 voor de desserts tot Euro 6,95 voor de grote 2-persoons maaltijden.

Voor meer informatie: https://www.mountainhouse.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.