Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Multi-functionele oplader in zakformaat van tech40

Multi-functionele oplader in zakformaat van tech40In deze moderne tijd nemen we steeds meer elektronica mee als we op pad gaan: smartphones, MP3-spelers, GPS-ontvangers, e-Readers en nog veel meer. Maar hoe houden we het allemaal draaiende zonder vele kilo's aan extra accu's en batterijen mee te nemen? De Pocket Power Pack van TECH4O® biedt de oplossing: een oplader in zakformaat die nagenoeg al onze draagbare elektronica kan opladen.

3-delig set biedt alles in 1
De Pocket Power Pack van TECH4O® is een 3-delig set, bestaande uit een zonnepaneel, een Power Pack en een stevige opberghoes met ritssluiting en vakverdeling. Daarnaast wordt de Pocket Power Pack uiteraard geleverd met een groot aantal universele aansluitstekkers, zodat de meest uiteenlopende elektronica zonder problemen direct op de oplader kan worden aangesloten.

Power Pack: nu laden, later gebruiken
De Power Pack doet dienst als een extra accu die gedurende de dag of voor aanvang van een tocht kan worden geladen. Later kan dan de opgeslagen energie worden gebruikt om bijvoorbeeld de smartphone of MP3-speler mee op te laden. Opladen van de Power Pack gaat via het zonnepaneel tijdens het wandelen of rechtstreeks via een USB-kabel uit het stopcontact of een computer/laptop. De Power Pack biedt vervolgens 5V@500mA energie, voldoende voor de meeste draagbare elektronica die we tegenwoordig meenemen. Dankzij de batterij-indicator is in één oogopslag duidelijk wat de status van de Power Pack is. Extra prettig is dat de Power Pack tijdens het opladen zelf ook energie kan afgeven. Dus terwijl je de Power Pack oplaadt met het zonnepaneel kun je ondertussen je MP3-speler alvast beginnen op te laden.

Zonnepaneel: milieuvriendelijke energie
Dankzij het bijgeleverde zonnepaneel wordt de Power Pack in 8 uur tijd volledig opgeladen. Zonne-energie is één van de meest milieuvriendelijke vormen van energie. De ingebouwde Lithium-Ion batterij van de Power Pack kan vele malen opnieuw worden opgeladen. Er hoeven dus geen extra batterijen te worden aangeschaft of te worden meegenomen. Dat scheelt niet alleen extra gewicht en volume, maar is ook beter voor het milieu.

Overige specificaties
De Power Pack is voorzien van 2 LEDs, zodat hij ook prima dienst kan doen als zaklamp. De beide LEDs kunnen onafhankelijk van elkaar of tegelijk worden gebruikt en bieden maar liefst 30 uur continu wit licht bij een volle Power Pack. Bijgeleverde stekkers: male USB, female USB, Min-USB, Micro-USB, Apple 3G en batterij oplader-cases voor AA en AAA oplaadbare batterijen. Waterbestendig. Schokbestendig.

Over TECH4O®
TECH4O®, “Technology For Outdoors”, biedt gebruikersvriendelijke elektronische instrumenten voor outdoor en fitness. TECH4O® combineert de ontwikkeling van innovatieve producten met een voorliefde voor buitensport en persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de TECH4O® instrumenten kunnen gebruikers gemakkelijk en nauwkeurig de belangrijkste data als afstand, richting, hoogte en hartslag meten. En dat alles voor een vriendelijke prijs. Zowel dealers als consumenten zijn van harte welkom om de TECH4O® instrumenten uit te komen proberen in het centraal gelegen TECH4O® Experience Center aan de Europalaan 97 in Utrecht.

Voor meer informatie: https://www.tech4o.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tech4o:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.