Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway Vadar Softshell

Sprayway Vadar SoftshellDe Vadar Softshell is gemaakt van een duurzaam slijtvast nylon (95% bamboe vezel en 5% spandex). Het jacket is winddicht en waterafstotend met een DWR finish. De bamboe vezel heeft de eigenschap het vocht tot 4 keer sneller te absorberen dan katoen en eveneens sneller weer vrij te laten. Het is antibacterieel doordat de bacteriën die geuren veroorzaken worden gedood.

Hij heeft 4 zakken: twee op de borst en twee heupzakken die gevoerd zijn met mesh voor extra ventilatie. De manchet is deels elastisch en met klittenband uitgevoerd. De boorden zijn verstelbaar door middel van een elastisch koord. Het Vadar softshell jack is uiteraard gewoon wasbaar in de machine.

Heren- en damesuitvoering
De heren maatvoering van de Vadar Softshell is verkrijgbaar in de maten S-XXL en weegt 589 gram. Er is ook een dames-uitvoering. De dames variant is de Copia Softshell met een maatvoering XS –XXL.

De adviesverkoopprijs van de Vadar en Copia softshell bedraagt EURO 99.95.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.