Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway biedt scherp geprijsde GORE-TEX winterjacks

Sprayway biedt scherp geprijsde GORE-TEX winterjacksSprayway duikt de winter in met een sterk GORE-TEX gamma. Sprayway pakt uit met de alom gekende kwaliteit van Gore-Tex in combinatie met een extreem scherpe prijs, bijvoorbeeld de Maxen voor heren en de Era voor dames.

Door het weglaten van -voor sommige onnodige- details in het ontwerp, kan je al een Gore-Tex jas van Sprayway aankopen voor 190 euro. De kwaliteit van de jas is dezelfde als een veel duurdere Gore-Tex jas, het verschil zit hem bijvoorbeeld vaak in een niet afneembare kap of het weglaten van onderarmverluchting, minder binnenzakken etc.

De Sprayway Maxen is zo'n top Gore-Tex jas. Het strakke ontwerp biedt je alle bescherming tegen gure winterdagen. Door de verschillende lagen van het Gore-Tex membraan is de Maxen waterdicht met een waterkolom van minimum 20.000mm, laat warmte en zweet naar buiten verdwijnen en volledig winddicht. De twee zakken hebben een mesh voering en kunnen ook als ventilatie gebruikt worden. Je kan de jas opbergen in de handige binnenzak naast de rits. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor dames heet deze jas Era. Is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Beiden hebben een advieswinkelprijs van EURO 190,00.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.