Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway Reactor en Firebird vormen ideale isolatie laag

Sprayway Reactor en Firebird vormen ideale isolatie laagSprayway heeft voor deze winter twee nieuwe jassen in haar collectie voor de actieve buitenmens, die zich niet laat tegen houden door de kou. Deze lichtgewicht jas kan op zichzelf gedragen worden of als extra isolatielaag in koud weer.

De buitenstof is van een duurzame Nylon met DWR-finish. Deze maakt de jas windbestendig en licht waterafstotend. De voering is van een Sprayway exclusieve stof (Inso/therm), die lichtgewicht en maximale warmte als eigenschappen heeft.

De Inso/therm is verdeeld in 3 zones 100 g/m² voor het lichaam 80 g/m² voo de armen en 60 g/m² voor de capuchon. De 2 steekzakken zijn voorzien van fleece voering.

De capuchon is verstelbaar.Twee steekzakken met ritssluiting waarvan de linker ook gebruikt kan worden om de jas in op te bergen.

De Reactor voor heren heeft een gewicht van 504gram en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. De Firebird voor dames heeft een gewicht van 427 gram en is verkrijgbaar in de maten 8 t/m 18. De advies verkoopprijs van de Sprayway Reactor en Firebrird is EURO 119,95.

De Sprayway Reactor en Firebrird zijn verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Sprayway nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Sentir Bon Agenturen VOF in Kerkrade (06-38183105).

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.