Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kitmarkers beter verkrijgbaar in Nederland

Kitmarkers beter verkrijgbaar in NederlandKitmarkers is de Engelse benaming voor kleine lichtgevende 'sleutelhangers' die je aan je sleutels, ritsen of andere materialen kunt hangen. Ze zorgen er voor dat je in het donker je materiaal altijd weer direct terug kunt vinden omdat ze uit zichzelf licht geven, zonder batterijen en tot wel 15 jaar lang. Tegenwoordig zijn kitmarkers dankzij de online shop kitmarkers.nl beter verkrijgbaar in Nederland.

Betrouwbare lichtbron
Kitmarkers hebben in de afgelopen jaren met name bij defensie hun dienst bewezen. Vooral omdat ze volledig betrouwbaar zijn onder alle weersomstandigheden. Bovendien zijn kitmarkers waterdicht, licht van gewicht en hebben ze uiteraard geen batterijen nodig. Een bijkomend voordeel van het assortiment van een winkel als Kitmarkers.nl is dat ze bovendien in verschillende kleuren en in verschillende formaten verkrijgbaar zijn.

Onwetendheid
Helaas is er in het verleden ook veel controverse geweest over kitmarkers, als zouden ze onveilig zijn vanwege straling. Niets is echter minder waar. De kitmarkers zijn 100% veilig voor mens en dier en geven veel minder straling af dan veel producten die mensen in het dagelijks leven nagenoeg continu gebruiken. Mensen die anders beweren doen dat vaak uit onwetendheid zonder zich op feiten te baseren.

Betere verkrijgbaarheid
Met de komst van de online shop Kitmarkers.nl zijn kitmarkers voor buitensporters in Nederland een stuk beter verkrijgbaar. Zij bieden niet alleen een ruim assortiment, maar tevens veel uitleg over wat kitmarkers precies zijn en wat je er mee kunt doen. Hengelsporters zullen blij verrast zijn te weten dat Kitmarkers.nl ook losse betalights aanbiedt, welke erg populair zijn onder hengelsporters om te worden bevestigd op hun materiaal.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Overig:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.