Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Voor de verrekijker: Boonie Bino Sling

Voor de verrekijker: Boonie Bino SlingNieuw in Nederland is de Boonie Bino Sling: een speciale draagriem voor verrekijkers en camera's.

Voor buitensporters die vaak hun verrekijker of camera mee op pad nemen is het een bekend fenomeen: de standaard draagriem is niet erg praktisch. Vaak slecht af te stellen en erg smal. Daardoor ontstaat na langdurig dragen vaak last van nekpijn en/of verkrampte schouders.

De Boonie Bino Sling moet dit oplossen. De Boonie Bino Sling is een brede draagriem die voldoende verstelbaar is om het dragen van de zwaardere verrekijker of camera te vergemakkelijken.

De Boonie Sling is uitgevoerd zonder metalen onderdelen die uw kijker kunnen beschadigen. Kunststof gespen en onverslijtbaar 1000 dernier cordura maken de Boonie licht en stevig. Er zijn twee beschikbare kleuren: Zwart en Mossy Oak Camo.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Overig:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.