Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bota of Boulder, traditionele wijndrager in een modern jasje

Bota of Boulder, traditionele wijndrager in een modern jasjeIedereen die wel eens in Spanje op vakantie is geweest kent ze: de Bota. Deze originele wijndrager kom je immers in elke souvenirwinkel tegen en werd vooral veel door herders gebruikt. Tegenwoordig is er (vanuit de VS) een moderne versie van de Bota verkrijgbaar: de Bota of Boulder.

De moderne bota combineert het draag- en drinkgemak van originele bota met moderne materialen. Het is een stevige kunststoffles, gemaakt door de bekende kunststof fabrikant Nalgene. Daarom heen een su├Ęde of fleece buitenkant die de bota haar klassieke look geeft.

De kunststof binnenfles is vaatwasserbestendig en heeft een inhoud van ongeveer 1 liter. Dankzij het gebruikte materiaal is hij licht van gewicht en het eeuwenoude ontwerp garandeert een optimaal draaggemak.

Bota of Boulder wordt in Nederland exclusief geïmporteerd door de Bugoutshop, welke de Bota dan ook in verschillende varianten aanbiedt op haar website: www.bugoutshop.nl.

Voor meer informatie: https://www.botaofboulder.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bota of Boulder:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.